Keystone logo
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Introduksjon

UNISANTA: Den største Coast University Paulista

Inkludert i utvalgt gruppe av Excellence høgskolerådet av Kunnskapsdepartementet (MEC), Universitetet i Santa Cecilia (Unisanta) bekrefter kvaliteten på deres pedagogiske prosjekt av naturvitskaplege fakultet, sin infrastruktur og strålende ytelse av deres aktive lærere, elever, studenter og ansatte. Kun 9% av brasilianske universiteter er en del av denne gruppen.

Siden 1961, den beskjedne skolen viste gradvis i Complex Educational Santa Cecilia, den eldste av Santos og en av de viktigste i landet, med ca 15 000 studenter, fra barnehage til post-graduate, og ca 100 tusen kvadratmeter bebygget areal.

Foreløpig Universitetet har 37 lavere kurs, inkludert tradisjonelle og kort (klasserom og avstand) og en rekke forlengelse kurs, bred forstand og mastergrad, godkjent enstemmig av CAPES: økologi og kyst Systems og fagfolk i Mechanical Engineering.

De to herrer møte dagens behov av landet. The Master of Ecology, på miljøområdet og bærekraftig utvikling, og engineering, har som mål å utdanne ingeniører for de stadig mer komplekse krav til pre-salt og andre lovende økonomiske sektorer av den brasilianske økonomien.

Men opplevelsen av Unisanta master av feltet er tidligere, gjennom partnerskap med anerkjente institusjoner som for eksempel Interagency avtale med Polytechnic School of USP og EU-institusjonene.

Steder

  • Santos Dumont

    Rua Oswaldo Cruz, 277 Boqueirão - Santos/SP, , Santos Dumont

    Spørsmål