Keystone logo
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Introduksjon

Satsingen på regional utvikling gjort av Universitetet Vale do Rio Doce (Univale) gjenspeiles i sin virksomhet. Daglig jobber Univale å møte samfunnets behov, bekrefter sin identitet Community College. Det er slik hun kvalifiserer som en partner av det lokale produktiv sektor for å fremme sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft.

Siden starten i 1967, da det ble likevel Univale Minas embryo Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Foundation (FPF) er til stede i bygningen historie institusjonen for høyere utdanning (HEI). Den Univale reflekterer oppnåelse av ønsket drøm for en lang pionerene som, med øyne på fremtiden, var i stand til å gi en konsolidert universitet i den regionale scenario.

Undervisning, forskning og Extension er grunnlaget for Univale som alltid fokusert på opplæring av fagarbeidere for arbeidsmarkedet. Tilbyr en faglig struktur i tråd med denne målsettingen, opprettholder Univale mer enn 27 studieprogrammer, og tilbyr Faglig oppgradere vid forstand.

Den Univale har fortsatt to masterprogrammer. The Master i biologi, som ble lansert i 2005, har som sitt område av konsentrasjon immunopathology av infeksjons- og parasittsykdommer. Men Master of Spatial forvaltningsplanen reflekterer avant-garde visjon om Univale gjennom en banebrytende tverrfaglig tilnærming og unike i landet, som ble lansert i 2008.

Alltid oppmerksomme på regionale behov, er en oppmuntrende Univale Universitetet i idrett og kulturutdanning, alltid fokusert på regionale aspekter å fremme vekst. Med prosjekter og samfunnet handlingsprogrammer og tjenester, det Univale bidrar til bygging av en vei som fører til transformasjon av virkeligheten.

Steder

  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Spørsmål