Keystone logo
© Università LUM
Università LUM Giuseppe Degennaro

Università LUM Giuseppe Degennaro

Università LUM Giuseppe Degennaro

Introduksjon

Lum University, grunnlagt av Giuseppe Degennaro i 1995, er LUM University Sør-Italias første private universitet dedikert til økonomiske, juridiske, medisinske og ingeniørstudier. Vår modell legger vekt på praktisk kunnskap og bransjeinteraksjon, fremme innovasjon og samfunnsvekst gjennom utdanning og forskning. Campus spenner over 11 etasjer over 24 000 kvm, designet for interaktiv læring og kulturell utveksling.

Vår visjon

LUMs utdanningsmodell fokuserer på en sammenheng mellom kontinuerlig og anvendt kunnskap gjennom konstant samhandling med nasjonale og internasjonale bedrifter og institusjoner. LUM fungerer som et omdreiningspunkt for vitenskapelig kunnskap, gjennom realisering av studier og forskning innenfor avdelingsstrukturene observatorier, vitenskapelige laboratorier og spin-offs.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å bidra til samfunnets vekst gjennom utdanning, innovasjon og forskning.

Opptak

Kandidater som velger et studieprogram ved LUM University, må fylle ut forhåndspåmeldingsskjemaet på nettstedet UNIVERSITALY .

Registrer deg på portalen Universitaly og last opp de nødvendige dokumentene.

Våre ansatte vil foreta en foreløpig vurdering av de individuelle søknadene og validere forhåndspåmeldingssøknaden ved å legge inn relevante data på UNIVERSITAL-portalen.

Den foreløpige aksepten fra universitetet gir ingen rett til å få visum.

Kandidater inviteres til å søke så snart som mulig på den nevnte portalen for å la de kompetente italienske diplomatiske kontorene i utlandet utstede studievisumet i tide for å fullføre påmeldingen.

Vær oppmerksom på at kandidater må søke om studievisum ved det kompetente italienske diplomatiske hovedkvarteret i utlandet først etter å ha mottatt bekreftelse på validering av forhåndspåmeldingssøknaden fra LUM University via UNIVERSITALY-portalen.

Visumkrav

Alle utvekslingsstudenter utenfor EU må søke om studentvisum før de kommer til Italia.

For å lære mer om visumsøknadsfrister og -krav , vennligst sjekk http://vistoperitalia.esteri.it/home/en. hvor du kan finne all informasjon om du må søke om visum og hvor du skal søke om det.

For å søke om visum må du forhåndsregistrere deg og sende inn søknaden på Universitaly-portalen (obligatorisk) på href="https://www.universitaly.it/ innen 29. november 2024. Når forhåndsregistreringen er utført akseptert av LUM University, vil vi utstede det offisielle akseptbrevet og laste det opp på Universitaly-portalen.

Hvorfor studere ved Università LUM Giuseppe Degennaro?

1. LUM UNIVERSITET

På toppen av enhver grunn er selvfølgelig universitetet, som har et av de beste ryktene i Italia.

LUM University er faktisk et av de beste ikke-statlige universitetene i Italia, grunnlagt tilbake i 1995, med sitt moderne og vakre campus, som skaper et veldig hyggelig miljø hvor vi underviser våre mest innovative kurs innen jus, økonomi, medisin og ingeniørfag. LUM University er det eneste universitetet i Italia som har en 18-hulls golfbane.

2. CASAMASSIMA DEN BLÅ BYEN

LUM ligger i den lille byen Casamassima . som er en av de 6 blå byene i verden. Fasadene og dørene til hjemmene har faktisk i århundrer vært fullstendig malt i nyanser av lyseblått, lyseblått og blått som gir den en unik sjarm, anerkjent over hele verden. Opprinnelsen til landsbyen går tilbake til romertiden, da stedet var bebodd av befolkninger av messapisk opprinnelse. Gjennom århundrene har Casamassima gjennomgått dominansen av ulike makter, inkludert bysantinerne, normannerne og aragonerne, som har satt et uutslettelig preg på arkitekturen og kulturen. Casamassima har klart å bevare sin identitet og sjarm intakt, noe som fascinerer kunstnere, malere og turister. De smale, svingete gatene i det historiske sentrum fører til innbydende torg og gamle steinbygninger, som forteller historien om landsbyen og dens tradisjoner.

3. FANTASTISKE STRENDER

Like utenfor Casamassima ligger et par mest kjente kystbyer: Polignano a Mare , hjembyen til Domenico Modugno, forfatter av den berømte italienske sangen "Volare", og Monopoli , med sandstrender og klipper som reiser seg fra det krystallklare, turkise vannet.

Polignanos grotter og bukter som hvert år tiltrekker seg italienske og utenlandske turister. Blant de mange kjente strendene i Polignano a Mare er Cala Porto , i sentrum av byen, med sine karakteristiske runde hvite steiner.

Bari selv har vakre strender, og tilbyr den perfekte balansen mellom komfort og natur. Den mest kjente stranden i byen er Pane e Pomodoro, et absolutt must for sjøelskende Bari-innfødte rett utenfor dørstokken. Fortsetter du sørover, kommer du over Torre a Mare og Mola di Bari med sine for det meste steinete kystlinjer.

Et annet sted du ikke bør gå glipp av er Monopoli som med sine lave steiner og det krystallklare havet kan skilte med noen virkelig vakre strender. Lange strekninger med hvit sand gjør den ideell for familier med barn, og de fleste strendene har lidos som tilbyr en rekke fasiliteter og spisesteder.

De mest kjente strendene i provinsen Bari inkluderer også Giovinazzo , med svært grunt vann oversådd med en og annen stein og fin, lys sand. Giovinazzo er et av de mest populære reisemålene for turister, tiltrukket av byens sjarmerende historiske sentrum .

4. PUGLIA COUSINE

Puglia-regionen i Italia er en fruktbar region som raskt blir et favorittmål blant matelskere og elskere av tradisjonell italiensk mat.

Apulia er uten tvil en av de beste matdestinasjonene i Italia.

Mat- og vinkulturen i Puglia er derfor en blanding av smaker og aromaer knyttet til lokale tradisjoner og råvarer. Et sunt og smakfullt kjøkken, med retter som spenner fra trøstende landoppskrifter til komplekse sjøpreparater der vin og olivenolje inntar en hedersplass vin og olivenolje inntar en hedersplass.

5. PUGLIA HISTORIE OG KULTUR

Puglias kultur er forankret i historie og kunst.
Romanske og barokke kirker, katedraler og basilikaer, historiske og samtidskunstmuseer er spredt rundt i regionen, men også offentlige og private musikk- og kunstarrangementer er en vanlig forekomst.
Finn ut den lokale kunsten og kulturen ved å se på vårt utvalg av museer, kunstgallerier, musikere og mange andre selskaper, fyll øyet og hjertet ditt med den autentiske Puglia-kulturen.

Steder

  • Centri Commerc. Baricentro-Auchan

    S.S. 100 km 18, Casamassima (BA), Italia, 70010, Centri Commerc. Baricentro-Auchan

  • Centri Commerc. Baricentro-Auchan

    S.S. 100 km 18, Casamassima (BA), Italia, 70010, Centri Commerc. Baricentro-Auchan

    Spørsmål