Keystone logo
Université Pierre et Marie Curie (UPMC) BSc - Bachelor of Mechanical Engineering
Université Pierre et Marie Curie (UPMC)

BSc - Bachelor of Mechanical Engineering

Paris, Frankrike

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

BSc - Bachelor of Mechanical Engineering

&nbsp

Fagområdet mekanikk gir undervisning i tekniske fag, og mer spesielt, på områdene mekanikk av væsker og Energetics og prosjektering av konstruksjoner og materialer, akustikk, robotikk, industriell automasjon eller anleggsvirksomhet.

I det andre året av lisensen, er vitenskapelig undervisning forsterkes i fire grunnleggende disipliner - matematikk, fysikk, informatikk og mekanikk. I fjerde semester, gjennom et utvalg av tilleggsutstyr undervisning, blir elevene introdusert for de ulike domenene til anvendelse av mekanikk.

I tredje år, ifølge studentenes smak, er en spesialisering tilbys i en av de fire studieprogrammer innen fagområdet.To av disse studieprogram fører til en mastergrad i ingeniørfag (SDI - fag de l'Ingenieur):

 • Mekanikk og modellering
 • Mekanikk og teknologi (organisert i samarbeid med ENS av Cachan)

Det er to andre profesjonelle treningsprogrammer, med vekslende perioder med universitets forelesninger og arbeid plasseringer og læretid:

 • Motor drivgass gruppen og dens miljø (GMPE - groupe motopropulseur et son environnement)
 • Industrial Engineering (GI - Genie industriel) med to alternativer: innovasjon og næringsutvikling (IDI - innovasjon et développement industriel) og internasjonal chargé d'affaires (CAI - chargé d'affaires internasjonalt) <./ Li>

&nbsp

Muligheter

Videre studier

En master i ingeniørfag (SDI) i en eller annen av sine to mekanikere studieretninger: mekanikk med væske, energetikk og miljø (MFE) og mekanikk og materialer og strukturer (MIS). Disse studiene kan også tillate elevene å bli en ingeniør.


Profesjonell integrering

Områder i sysselsettingen dekker næringer av mekanikk, metallurgi, prosessteknikk, beregning sentre, næringsutvikling laboratorier, innen
transport, bil-og luftfart bransjer eller også energiproduksjon.

&nbsp

&nbsp

Organisasjon

Innhenting et nivå L2 krever tilegnelse av 7 pedagogiske enheter (TU) i mekanikk (18 studiepoeng), matematikk (12 studiepoeng), fysikk (6 stp), informatikk (6 stp) og 4 valgfrie pedagogiske enheter (15 stp) og en undervisning enhet i et språk (3 stp).

Mekanikk og modellering program

Nivå L3 består av ni TU i mekanikk (33 stp), matematikk (6 stp) og digitale metoder (12 studiepoeng), 1 valgfri enhet (6 stp) og en språk og faglig integrasjon enhet (3 stp).

&nbsp

Mekanikk og teknologi program

Nivå L3 består av 7 Tus i mekanikk (21 studiepoeng), teknologi (15 studiepoeng), matematikk (6 stp) og digitale metoder (6 stp), 3 valgfrie enheter (9 studiepoeng) og en språklig og faglig integrering unit (3 stp) .

&nbsp


Godt målrettet offentlig

- Inngåelse nivå L2 er åpent for studenter som har gjort et studieprogram i matematikk, informatikk, mekanikk, elektronikk (MIME) og fysikk, kjemi, mekanikk, elektronikk (PCME) i integreringen syklus av UPMC eller studenter som har gjort et studieprogram som anses å være tilsvarende i en annen etablering.

- Inngåelse nivå L3 forutsetter erverv av nivå L2 ved UPMC eller et annet universitet.

- Studenter som har gjort ett eller to år med forberedende klasser for Grandes Ecoles, kan innehavere av en DUT og BTS og studenter som har gjort en tverrfaglig vitenskapelig studium etter baccalauréat inn på nivå L2 eller L3 etter deres søknad har blitt undersøkt.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor of Science i maskinteknikk
  • Erie, USA
 • Bachelor of Science in Engineering Technology - Concentration in Mechanical Engineering Technology
  • Hammond, USA
 • Maskiningeniør (BS)
  • Binghamton, USA