Keystone logo
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca Bachelor i matteknikk
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca

Bachelor i matteknikk

Bună Ziua, Romania

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduksjon

Bachelorstudiet INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som hovedmål å utdanne teknologiske spesialister innen næringsmiddelindustrien; dette programmet har vært i drift siden 2009, er akkreditert i 2015 og har en varighet på 4 års studier, et dagskurs med 240 studiepoeng, i henhold til Bologna -avtalen. Nyutdannede akkumulerer i løpet av studietiden den teoretiske, tekniske og ledermessige kunnskapen som er nødvendig for å være forberedt på å lykkes med å møte arbeidsmarkedets konkurransekraft på nasjonalt og internasjonalt nivå, og ha mulighet til å operere på ekstremt mangfoldige felt, innen teknologiene til alle sub- filialer i næringsmiddelindustrien, (inkludert i retningene for bioteknologi og bioingeniør), både i landet og i utlandet. De viktigste målene for programmet gir teoretisk og praktisk opplæring av studenter for kunnskap om moderne teknologi innen matproduksjon, kunnskap og anvendelse av tiltak for å øke kvaliteten på matvarer, design og drift av teknologiske linjer for behandling av landbruksmatvarer, kunnskap om lovverket på området.

Om skolen

Spørsmål