Bachelor i matteknikk
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Bună Ziua, Romania
Språk
Be om info
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduksjon
Bachelorstudiet INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som hovedmål å utdanne teknologiske spesialister innen næringsmiddelindustrien; dette programmet har vært i drift siden 2009, er akkreditert i 2015 og har en varighet på 4 års studier, et dagskurs med 240 studiepoeng, i henhold til Bologna -avtalen. Nyutdannede akkumulerer i løpet av studietiden den teoretiske, tekniske og ledermessige kunnskapen som er nødvendig for å være forberedt på å lykkes med å møte arbeidsmarkedets konkurransekraft på nasjonalt og internasjonalt nivå, og ha mulighet til å operere på ekstremt mangfoldige felt, innen teknologiene til alle sub- filialer i næringsmiddelindustrien, (inkludert i retningene for bioteknologi og bioingeniør), både i landet og i utlandet. De viktigste målene for programmet gir teoretisk og praktisk opplæring av studenter for kunnskap om moderne teknologi innen matproduksjon, kunnskap og anvendelse av tiltak for å øke kvaliteten på matvarer, design og drift av teknologiske linjer for behandling av landbruksmatvarer, kunnskap om lovverket på området.