
Bachelor in
Bachelor i matteknikk University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca

Stipend
Introduksjon
Bachelorstudiet INGINERIA OF FOOD PRODUCTS har som hovedmål å utdanne teknologiske spesialister innen næringsmiddelindustrien; dette programmet har vært i drift siden 2009, er akkreditert i 2015 og har en varighet på 4 års studier, et dagskurs med 240 studiepoeng, i henhold til Bologna -avtalen. Nyutdannede akkumulerer i løpet av studietiden den teoretiske, tekniske og ledermessige kunnskapen som er nødvendig for å være forberedt på å lykkes med å møte arbeidsmarkedets konkurransekraft på nasjonalt og internasjonalt nivå, og ha mulighet til å operere på ekstremt mangfoldige felt, innen teknologiene til alle sub- filialer i næringsmiddelindustrien, (inkludert i retningene for bioteknologi og bioingeniør), både i landet og i utlandet. De viktigste målene for programmet gir teoretisk og praktisk opplæring av studenter for kunnskap om moderne teknologi innen matproduksjon, kunnskap og anvendelse av tiltak for å øke kvaliteten på matvarer, design og drift av teknologiske linjer for behandling av landbruksmatvarer, kunnskap om lovverket på området.