Keystone logo
University of Alberta Bachelor of Science in Mechanical Engineering Biomedical Option Co-operative
University of Alberta

Bachelor of Science in Mechanical Engineering Biomedical Option Co-operative

Edmonton, Canada

5 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Hvorfor ta det biomedisinske alternativet i maskinteknikk? (Kooperativ)

Biomedisinsk eller biomekanisk ingeniørfag er anvendelsen av prinsippene for ingeniørfag for å løse problemer innen medisin og klinisk vitenskap. Du får en menneskesentrert utdannelse som bygger på den tradisjonelle maskinteknikkgraden, og hjelper deg med å forberede deg på sysselsetting i helsebransjen eller for studier på høyere nivå.

Dette alternativet kan tas som en del av en maskinteknisk grad (kun Co-op).

Samarbeidsalternativ

Denne graden kan tas som et samarbeidsprogram (kooperativ utdanning). Gjennom Co-op-programmet får du muligheten til å fullføre betalte, overvåket arbeidsvilkår gjennom hele din grad. Samarbeidsprogrammer er en flott måte å utfordre deg selv, få relevant arbeidserfaring og knytte til industrien før du tar eksamen!

De fleste samarbeidsprogrammer inkluderer fem arbeidsperioder som varer fire måneder hver, i tillegg til de vanlige åtte terminene (fire år) på heltidsstudier. Derfor krever co-op-programmer fem år å fullføre.

Hvorfor studere ingeniørfag ved University of Alberta ?

Det tekniske fakultetet er allment anerkjent som en av de beste ingeniørskolene i Canada, med globalt anerkjente professorer, toppmoderne laboratorier og undervisningsrom og høyt spesialiserte fasiliteter og forskningsområder.

Gjennom din grad har du muligheten til å få praktisk erfaring, delta i forskning og bidra til teamprosjekter både inne og utenfor klasserommet.

Vi er sentralt plassert i hjertet av vest -Canadas energi- og ressursindustrier, med sterke forbindelser til industrien og enestående muligheter for arbeidsplassering.

Vær oppmerksom på: Hvis du søker direkte fra videregående, må du søke på det kvalifiserende første året i ingeniørfag. Etter at du har fullført det første året, har du muligheten til å velge et bestemt studieprogram.

Opptak

Karrieremuligheter

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • BSc i treindustriingeniør
    • Sopron, Ungarn
  • BSc i maskinteknikk
    • Haifa, Israel
  • Bachelor of Science (BSc) i maskinteknikk
    • Dubuque, USA