Keystone logo
University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

University Of Applied Forest Sciences Rottenburg

Introduksjon

Studentene våre setter pris på den hyggelige atmosfæren og den personlige interaksjonen. Opplæringsinnholdet i kursene er basert på fremtidige felt som er relevante for arbeidsmarkedet. Med nesten 1200 studenter er Rottenburg University of Applied Sciences et lite, men fremtidsrettet universitet med en klar kjerne skogsprofil.

I studiekursene utvikler universitetet tverrsektorielle løsninger innen skogbruk, tømmerforvaltning, natur- og miljøvern, landskapsplanlegging, vannforvaltning, bærekraftig regional forvaltning og fornybar energi. Fokuset er på materiell og energisk bruk av (skog) biomasse, bruk av det knappe ressursvannet og internasjonalt utviklingssamarbeid.

Målet med alle kurs er å formidle kunnskap og ferdigheter for en ansvarlig og bærekraftig bruk av naturressurser. For dette fremtidsrettede utdanningstilbudet har HFR mottatt flere priser fra UNESCO og vunnet universitetskonkurransen "Profile and Cooperation - Excellence Strategies for Small and Medium-sized Universities" på Stifterverband der Deutschen Wissenschaft.

Steder

Steder
  • Rottenburg

    Schadenweilerhof,1, 72108, Rottenburg

    Spørsmål