We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Aruba

University of Aruba

University of Aruba

Introduksjon

Om University of Aruba

University of Aruba (UA) er et moderne universitet som tilbyr høyere utdanning, forskning og sosiale tjenester til Aruba og områdene rundt. Integrert i det arubanske samfunnet er UA en modell i kulturelt mangfold som representerer sammensetningen av selve den arubanske kulturen, med studenter fra karibisk, europeisk, latin, asiatisk og amerikansk familiebakgrunn. De nåværende fire fakultetene og de forskjellige universitetssentrene streber etter å bidra til faglig diskusjon, delta i en bærekraftig utvikling av Aruba og fremme kritisk fordomsfri tenkning. Å tilby disse tjenestene er en kritisk del av UAs oppdrag å gi tilbake til det arubanske samfunnet.

121313_CopyofUA2015-509.jpg

I likhet med studentpopulasjonen består lærerstaben ved UA av et mangfoldig organ med dedikerte lærde fra Aruba og i utlandet. Dette teamet av lokale og internasjonale forskere jobber nært sammen og fremmer den akademiske veksten til de nesten 700 studentene som deltar på UA. I tillegg, for å fremme både fakultet og studentutvikling, tilbyr UA en rekke kritiske administrative, fasiliteter og individuelle tjenester som tilbys av et vennlig og støttende UA-personale.

UA sporer sine røtter tilbake til 1988 da starten av Det juridiske fakultet (FdR) markerte begynnelsen på UAs faglige vekst. I 1993 startet Fakultet for regnskap, økonomi og markedsføring (FEF) som nå er UAs største fakultet, etterfulgt av Fakultet for sykehus- og turismestyringsstudier (FHTMS) i 2005. UAs nyeste tillegg er Fakultet for Arts and Science (FAS) som begynte i 2009. I de kommende årene håper UA å fortsette utvidelsen ved å tilby banebrytende programmer for både lokale og internasjonale studenter.

Syn

Å bygge et eksepsjonelt institutt for høyere utdanning og forskning som er anerkjent nasjonalt, regionalt og internasjonalt som ledende innen høykvalitetsundervisning og relevant forskning som utdanner studentene til en bærekraftig og dynamisk fremtid. Vi har som mål å være et sted som understreker og fremmer muligheter, friheter og personlige og sosiale ansvar.

Oppdrag

Samle inspirerte mennesker som driver og leverer kvalitetsforskning og høyere utdanning for å styrke studentenes og alumner-evnene til å delta i den dynamiske og stadig skiftende verden, noe som resulterer i ansvarlige, fornøyde globale borgere, som er livslange elever og som er forberedt å bidra positivt til samfunnets livskvalitet.

Våre verdier

Ved University of Aruba verdsetter vi åpenhet, personlig og sosial bevissthet, samarbeid, mindfulness, dyktighet, tilgjengelighet og innovasjon for å hjelpe de beste lærerne og forskerne.

Internasjonale studenter: Fordeler med å studere ved UA

Fordelene ved å studere ved University of Aruba er:

 • Små klasser;
 • Multimedia fasiliteter;
 • Interaktiv og personlig veiledning;
 • Teamarbeid og feltprosjekter;
 • Kombinasjon av studentliv med sosialt liv og samfunnsarbeid;
 • Aktiv studentorganisasjon, aktiviteter og mye mer.

Som internasjonal student er du ikke alene: vi er stolte av våre internasjonale klasserom og vårt internasjonale personale.

Universitetet hjelper gjerne internasjonale studenter med påmelding, visumsøknader, bolig og andre administrative spørsmål.

121767_IMG_9793.jpg

Kontakt UA

UAs hovedcampus ligger sentralt i sentrum av Oranjestad med gangavstand til butikker, restauranter og strendene. Studentene kan glede seg over stemningen på hovedcampus som ligger i den historiske og vakre de La Salle-bygningen. Hvert klasserom er moderne og gir instruktører og studenter den nyeste teknologien for å levere fremragende opplæring. Nylig har UA begynt å gi studentene muligheter for nettbasert utdanning. Det er også et ekspanderende bibliotek på hovedcampus og et fullt utstyrt datasenter / klasserom. Vårt satellittbygg på APEX ligger på LG Smith Boulevard huser en rekke sentre og kontorer som fremmer akademisk vekst, utdanning og forskning.

Disse UA sentre og kontorer hjelper UA å bli ledende i Karibia for akademisk dyktighet.

Campus funksjoner

  Opptak

  Steder

  • Oranjestad

   J. Irausquinplein,4, , Oranjestad

  Spørsmål