Keystone logo
University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

University of Baltimore, Merrick School of Business

Introduksjon

University of Baltimore Mission

The University of Baltimore gir innovativ utdanning i næringslivet, offentlige anliggender, de anvendte liberal kunst og vitenskap, og lov til å tjene behovene til en mangfoldig befolkning i urbane omgivelser. En offentlig universitet, Universitetet i Baltimore tilbyr utmerket undervisning og et støttende fellesskap for lavere, høyere og profesjonelle studenter i et miljø preget av akademisk forskning og offentlig service. Universitetet:

  • gjør fortreffelighet tilgjengelig for tradisjonell og utradisjonell studenter motivert av faglig utvikling og civic bevissthet;
  • etablerer et grunnlag for livslang læring, personlig utvikling og samfunnsansvar;
  • kombinerer teori og praksis for å skape meningsfulle, reelle løsninger på det 21. århundre urbane utfordringer; og
  • er et anker institusjon, regional forvalter og integrert partner i kultur, handel og fremtidig utvikling av Baltimore og regionen.

om Baltimore

Baltimore er ikke klengenavnet Charm City for ingenting. Og mens det er uendelige grunner til at det er et flott sted å gå på skolen, her er hva vi tror er de fem viktigste.

1. Vi er nær alt.

Vi er nær hovedveiene og til alle slags offentlig transport, så får rundt byen er enkel. Eller du kan bare gå over gaten til Penn Station og hoppe et tog for en rask tur til Washington, DC; Philadelphia; New York; eller andre større byer østkysten.

2. Så mye å gjøre. Hvordan velger du?

Turister rutinemessig leder for den indre havn, National Aquarium, sentrums eksklusive butikker og spisesteder, men hva med deg? Nesten hver Baltimore-området har sine egne unike og sære attraksjoner.

Tilbring en ettermiddag vandrende rundt 18. århundre brosteinsbelagte gatene i falt punkt. Smak en krabbe kake på en av byens historiske friluftsmarkeder. Catch en populær lokale band eller en ny spiller i Station Nord Arts and Entertainment District. La oss skryte: Baltimore ble kåret av Fodor er som en av de 15 beste vannkanten byene i verden.

3. Baltimore er en by ap-art.

Baltimore har mer enn sin andel av billedkunst og scenekunst. Innen gangavstand fra UB, finner du The Walters Art Museum, Patricia og Arthur Modell Performing Arts Center på Lyric, den Meyerhoff konserthus og Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center. UB campus er også er hjem til Skulpturlandskap, landets største gratis arts festival.

4. Dette er Birdland.

Fra UB nærliggende Bybanen stopper, det er en 10-minutters kjøretur sør til Baltimore to profesjonelle sportsarenaer. Catch en Baltimore Orioles baseball spillet i løpet av våren eller nyte falle fotball med Baltimore Ravens.

5. Baltimore er en universitetsby.

UB er bare ett av mange offentlige og private høgskoler og universiteter i og rundt hovedstads Baltimore. At "universitetsby føler" er en av de store fordelene med livet i byen. Bli kjent med Baltimore College Nettverk og lære mer om hvordan disse studiestedene bidrar til sjarmen av Charm City.

Steder

  • Mount Vernon

    1420 N. Charles St. Baltimore, MD, 21201, Mount Vernon

Spørsmål