Keystone logo
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Introduksjon

DARE TO SHINE

The University of Delaware er forpliktet til dyktighet i lavere og høyere utdanning, forskning og service.

Fra sine røtter som et privat akademi i 1743, institusjonen i dag er en forskningsintensiv, teknologisk avanserte universitet med global innflytelse. Kom bli med oss.

Vår historie Våre alumni fortelle vår historie om prestasjon - fra den første klassen som inkluderte tre underskrev uavhengighetserklæringen og signer av Grunnloven til en nobelprisvinnende forsker, en Tony Award-vinnende koreograf og nåværende visepresident i USA stater.

Våre fremstående fakultet omfatter internasjonalt kjente forfattere, forskere og kunstnere. State-of-the-art fasiliteter støtte UD akademiske, forskning og tjenesteyting.

Campus livet er innbydende - beriket av fremstående gjesteforelesere, NCAA Division I intercollegiate friidrett, 300-plus engasjert studentorganisasjoner, konserter og andre kunst- og kulturaktiviteter.

I tillegg til vår levende universitetet i Newark, har UD steder over hele staten - i Wilmington, Dover, Georgetown og Lewes. Et blomstrende studie-utlandet program og voksende internasjonale partnerskap ytterligere forbedre våre studenter utdanning som globale borgere.

Engasjerende med våre fellesskap Engasjert, dedikert, lojal og entusiastisk er noen av adjektivene som beskriver University of Delaware samfunnet.

Universitetet spiller en vesentlig rolle i byen Newark og delstaten Delaware, som arbeider for å bedre samfunnet med service prosjekter, forskning drar nytte lokale organisasjoner og bransjer, og formidling i hele staten.

Blant universitetets største styrke er dens lange og levende tradisjon i offentlig tjeneste. I en fersk nasjonal undersøkelse, 75 prosent av UD studenter indikerte at de deltok i samfunnstjeneste etter den tid de var eldre. I 2015 ble UD anerkjent med Fellesskapet Engasjement Classification fra Carnegie Foundation for Advancement of Teaching.

UD er stedet å høre verdenskjente foredragsholdere, nyte førsteklasses musikk og teater, hurrarop på bokse Blå Høner lag og se overbevisende utstillinger, som alle utfyller den rike akademisk erfaring.

THE University of Delaware er et forsknings-fokusert UNIVERSITY med et bredt utvalg av programmer, avdelinger, skoler, sentre og mange tilknyttede organisasjoner.

Main Campus: Newark, Deleware

Friidrett: 21 NCAA Division 1 lag

etablert: 1743

President: Dennis Assanis

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Spørsmål