Keystone logo
University of Gibraltar BSc (Hons) Databehandling og entreprenørskap
University of Gibraltar

BSc (Hons) Databehandling og entreprenørskap

Gibraltar, Gibraltar

3 Years

Engelsk

Fulltid

31 May 2024

Sep 2024

GBP 9 250 / per year *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* Internasjonale og EU-avgifter vil være det samme som hjemmeavgifter

Introduksjon

Om dette programmet

Teknologien endrer raskt måten vi lever og jobber på. I det som blir referert til som den fjerde industrielle revolusjonen, spår World Economic Forum at det vil være minst 150 millioner nye databehandlings-/teknologijobber i løpet av de neste fem årene. Dessuten vil forretnings- og teknologirelaterte jobber boom i løpet av det neste tiåret og bli blant de høyest betalte og raskest voksende jobbene i den nye økonomien.

Selskaper som Microsoft, Google, Apple og Amazon ble ikke globale suksesser ved en tilfeldighet; de ble støttet av enkeltpersoner som ikke bare hadde beregningstekniske ferdigheter, men også visste hvordan de kunne bygge blomstrende nye virksomheter.

I tillegg til å utstyre studentene med ferdighetene til å designe, utvikle og distribuere programvare fra den virkelige verden, vil programmet gi studentene forretnings- og gründerkunnskap, samt gi muligheten til å oppnå industrisertifiseringer for en rekke databehandlingsmoduler, inkludert Python, C++ og CompTIA Network+.

Hva er en BSc i databehandling og entreprenørskap?

BSc i databehandling & Entreprenørskap er et praktisk orientert program, designet for å gi studentene både tekniske ferdigheter og forretningsferdigheter for å kommersialisere et databasert produkt eller tjeneste, og utvide den tilknyttede virksomheten. Slike ferdigheter vil gi studentene evner til å skape og utvikle sin egen virksomhet, eller å bidra til å utvikle et etablert moderne digitalt eller dataorientert firma.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål