Keystone logo
University of Hertfordshire BA (Hons) Tourism Management
University of Hertfordshire

BA (Hons) Tourism Management

3 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13 450 *

På universitetsområdet

* internasjonale studenter på heltid, deltid £ 1680 per 15 studiepoeng / britiske studenter på heltid £ 9250, deltid £ 1155 per 15 studiepoeng / EU -studenter på heltid £ 13450, deltid £ 1680 per 15 studiepoeng

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

"På grunn av den pågående koronaviruspandemien kan undersøkelser bli erstattet av en alternativ form for vurdering i løpet av studieåret 2021/2022. Se programspesifikasjonen på disse sidene for ytterligere detaljer."

Hvorfor velge dette kurset?

5 grunner til å studere BA (Hons) Tourism Management

 • Du vil utvikle viktige reiselivsledelse og forretningskunnskaper på et kurs som totalt sett fikk en tilfredsstillelsespoeng på 87% i National Students Survey 2020
 • Kurset er anerkjent av Tourism Management Institute (TMI) og er en sentral partner i Association of British Travel Agents (ABTA)
 • Du får studere virkelige casestudier og har muligheten til å besøke et utenlands reisemål (koronaviruspandemi tillater det)
 • Kurset gir deg mulighetene til å gjøre en arbeidsplass i små eller store selskaper, og utvikle viktige ferdigheter innen ansettelsesevne, både innenlands og internasjonalt
 • Alle studenter har muligheten til å studere i utlandet

Hva handler kurset om?

Veiledende kursstruktur

Turisme er en karriere som kan ta deg hvor som helst. Kurset vårt er anerkjent av Tourism Management Institute (TMI) og vi er vurdert TEF Gold, noe som gjør oss til et av de beste universitetene for undervisning og støtte. Den utforsker de siste trendene og praksisene i bransjen, og undersøker hvilken innvirkning turisme har på destinasjoner, så vel som sektorens bærekraft, kulturelle påvirkninger og samfunnsengasjement. Du får også sjansen til å ta en seks måneders praksisplass i Walt Disney World, Florida, og studere ved University of California Riverside i et eksklusivt partnerskap med University of Hertfordshire .

Du kan også studere et språk med dette kurset. Du kan bli tildelt graden 'med språk' i tittelen hvis du velger å studere fremmedspråk i alle studieårene.

Partnerskap og muligheter

Som en del av vårt fokus på virksomhet og ansettelsesevne gir vi deg mange muligheter for å få arbeidserfaring. Du kan ta praksisplasser i løpet av sommeren, delta i flere muligheter for å skygge arbeidsplassen og ta en årslang plassering mellom ditt andre og tredje år. Våre studenter har fullført plasseringer hos et bredt spekter av virksomheter, for eksempel Walt Disney, Rent-a-car Enterprise, TUI Travel, Thomson Cruises, Mundy Cruising, Wendy Wu Tour Operator, Ramblers Worldwide Holidays, Hilton Worldwide, Heathrow Airport og EasyJet .

Mange studenter velger også å utvide horisonten gjennom studiet i utlandet i andre år med et av våre partneruniversiteter i Europa, Nord -Amerika eller Australia. Noen kombinerer språkstudiemulighetene sine med et halvt års studier i hjemlandet for språk og deretter en ytterligere halvårig arbeidsplass i samme land. Uten tvil kommer de tilbake med utmerkede ferdigheter på et andrespråk i tillegg til fantastiske minner, erfaringer og karriereferdigheter.

Vårt partnerskap med Walt Disney World Resorts og University of California Riverside gir våre studenter muligheten til å studere og jobbe i USA på dette fantastiske internasjonalt anerkjente programmet.

Du kan også være interessert i følgende kurs:

 • Arrangementsledelse
 • Internasjonal reiselivsledelse
 • Arrangementsledelse og turisme
 • Arrangementsledelse og markedsføring

Hovedcampusen din er de Havilland

Du vil dele denne campus med studenter fra næringsliv, jus, sport, utdanning og humaniora. Studentboligene ligger i nærheten av Sports Village som inkluderer treningsstudio, svømmebasseng og klatrevegg. Du kan få frokost, lunsj eller middag i restauranten eller baren på campus (i det nybygde Enterprise Hub) på dager du ikke har lyst til å lage mat. Du kan også bruke fellesrommet til å spille biljard, videospill eller bare å slappe av med venner. Våre læringsressurser er åpne døgnet rundt, noe som betyr at du kan studere når det passer deg best. Vil du komme inn på den andre campus? Du kan ta gratis skyttelbuss eller gå dit på bare 15 minutter.

Dette kurset inneholder alternativene:

 • Utplassering
 • Studere i utlandet

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor of Arts in Leisure & Tourism Management
  • Geneva, Sveits
 • Bachelor i Tourism Management
  • Breda, Nederland
 • BSocSci (Heritage and Cultural Tourism)
  • Pretoria, Sør-Afrika