Keystone logo
University of Johannesburg BA i offentlig ledelse og styring
University of Johannesburg

BA i offentlig ledelse og styring

Johannesburg, Sør-Afrika

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 23 050 / per year *

På universitetsområdet

* Skolepengeanslag per år | Overnattingsanslag: USD 2500 per år

Introduksjon

Formålet med BA i offentlig ledelse og styring er å gi kvalifiserte studenter materiell, teoretisk og intellektuell kunnskap, kognitive og forskningsmessige ferdigheter som kritisk resonnement, datautvinning og prosessering, problemløsning, tolkning, analytiske og evaluerende ferdigheter; kommunikasjonsevner og et normativt grunnlag i tråd med internasjonalt aksepterte dimensjoner ved «godt styresett». Det er også et formål med denne kvalifikasjonen å utruste studentene til å operere i et miljø der de tradisjonelle grensene mellom offentlig sektor og samfunnet eller tredje sektor raskt forsvinner. Disse kunnskaps- og ferdighetsgrunnlaget er rettet mot å utstyre studentene til å operere nær beslutningstakere og støtte dem ved å gjøre tilgjengelig og behandle informasjon for å sette dem i stand til å fungere på den svært komplekse og dynamiske offentlige arenaen der stat, marked og samfunn samhandler i utformingen av samfunnet.

Grunner for å studere ved UJ

  • UJ tilbyr ikke bare et spesielt program kalt First Year Experience for å hjelpe med å orientere studentene gjennom det første året, men vi tilbyr også en Senior Student Experience som retter studentene mot arbeidsplassen!
  • Grip muligheten til å delta i en rekke idretter og trene sammen med Olympians og Paralympians på toppmoderne baner, baner og baner, eller bare hold deg i form ved å bli med i et av treningssentrene på hver av våre 4 campuser.
  • Bli en del av et ungt, levende og smidig universitet som reflekterer og tilpasser seg lett til vårt lands ambisjoner, samtidig som du opprettholder global relevans gjennom en rekke internasjonale partnerskap.
  • 178 Internasjonalt respekterte og aksepterte kvalifikasjoner.
  • Bli med på et universitet som bryr seg nok til å ha samlet inn over R300 millioner siden starten av 2016 for å støtte Missing Middle Campaign. UJ sørger også for at mer enn 6 000 trengende studenter får to sunne måltider per dag.
  • Studer i den pulserende City of Gold - Sør-Afrikas økonomiske knutepunkt. Bli med en levende, kosmopolitisk, progressiv gruppe studenter og akademikere på vei til å tenke på fremtiden!
  • UJ tilbyr en fantastisk opplevelse på campus enten du bor i en av UJs boliger, tilhører et daghus, eller om du bare vil være sosial på studentsentrene på alle campusene.
  • Vi sikrer helse, sikkerhet og sikkerhet for alle våre studenter gjennom våre egne helsetjenester på campus og UJ Protection Services.
  • Visste du at i løpet av de første fem årene av UJs eksistens doblet den sin målrettede forskningsproduksjon og fortsetter til i dag å slå rekorder!

Opptak

Rangeringer

Om skolen

Spørsmål