Keystone logo
University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

Introduksjon

Gjennom våre særegne studieretninger og student-sentrerte samfunn skaper University of Maine at Machias berikende utdanningsmuligheter som forbereder kandidater på profesjonell suksess og livslang engasjement med verden. University of Maine at Machias legemliggjør et aktivt fellesskap av forskjellige elever som deler en forpliktelse til utforskning, ledelse, samarbeid og tverrfaglig problemløsning. Inspirert av vår unike kystlokasjon, forbedrer University of Maine at Machias kreative energi, anvendte forskning og samfunnsengasjement de sosiale, kulturelle, økonomiske og naturlige miljøene i staten Maine.

University of Maine at Machias er Maine's Coastal University. Vår beliggenhet på Fetkysten - inkludert land og sjø, samfunn og naturlige økosystemer - gir sammenheng for en unik lærings- og leveopplevelse. University of Maine at Machias 'særegne utdanningssentre av høy kvalitet om å engasjere studenter i den vitenskapelige, kulturelle, økonomiske og sosiale undersøkelsen som ble bedt om av Maine's Bold Coast-regionen. Vi gir studentene aktive læringsmuligheter og lederutvikling, med tett veiledning og stramme samfunnskoblinger. Studentene er engasjert i intellektuelt strenge og innovative campus- og samfunnsopplevelser, inkludert akademisk integrert campustjeneste, samfunnsengasjement, sosialt mangfold, mentorforskning og profesjonell praksisplass.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Machias

    Obrien Avenue,116, 04654, Machias

    Spørsmål