Keystone logo
University of Nevada, Reno Bachelor i fysikk
University of Nevada, Reno

Bachelor i fysikk

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fysikk

The Bachelor of Science grad gir et grunnlag i grunnleggende vitenskap. Studenter som ønsker å forfølge en umiddelbar karriere i vitenskap eller teknologi, eller som ønsker å forfølge diplomstudium i fysikk bør ta anbefalte øvre divisjon kurs som valgfag. Faget består av to komponenter. En vitenskap komponent kalt store krav og en omfattende del som kalles læreplanen. For mer informasjon om de kjernepensumkrav besøke læreplanen nettstedet.

Relaterte grader og programmer

 • Fysikk, Minor
 • Fysikk, Master of Science Degree
 • Fysikk, Doctor of Philosophy grad

Retningslinjer for fysikk 497: Senior Thesis

PHYS 497 (senior avhandling) er fysikken viktig hjørnestein kurs som studentene fullføre i løpet av siste år. Senior avhandlingen er et forskningsprosjekt som gjennomføres i regi av en ansatt, er produktet som en 10-20 side avhandling som er sendt til rådgiver og til en annen ansatt som fungerer som leser. Etter innlevering av avhandlingen, gir studenten en 20-30 minutters muntlig presentasjon for fysikk Institutt. Annonsering avhandlingen presentasjon innen fysikk Institutt er studentens ansvar.

For å melde deg på PHYS 497, må studentene har allerede gjort en avtale med en rådgiver og må få telefonnummeret fra fysikk Institutt kontoret. Studenter som trenger hjelp til å finne en senior avhandling prosjektet bør konsultere lavere rådgiver. Det er stor fleksibilitet i valg av avhandlingen emner i eksperimentell, teoretisk, beregnings, pedagogisk eller biblioteket forskning i fysikk. Siden det er en hjørnestein, er en vesentlig del av oppgaven å koble et emne i fysikk til verden for øvrig på noen meningsfull måte. Noen studenter har fullført en senior avhandling prosjektet i kjemisk fysikk i regi av en ansatt fra Kjemisk institutt, eller i atmosfærefysikk under ledelse av en ansatt på Institutt for ørkenforskning.

Mange studenter melde i senior avhandling under nest siste semester, og komme i gang med sitt prosjekt, men ikke fullføre oppgaven før sitt siste semester. I så fall får de en grad av ufullstendig ved slutten av det første semesteret, og en endelig karakter ved ferdigstillelse. De trenger ikke registrere deg for senior avhandling i løpet av den andre semester. Noen studenter som allerede hadde begynt et forskningsprosjekt i regi av en ansatt har fullført senior avhandling under ett semester. Den beslutningen avhenger det meste på student, prosjektet og andre krav til studentens tid. Fullfører oppgaven i to semestre og motta en karakter på ufullstendig for første semester bærer ingen stigma.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor of Science i fysikk
  • Fairfax, USA
 • BS i fysikk
  • Chicago, USA
 • Bachelor in Material Physics and Nanotechnologies
  • Kaunas, Litauen