Keystone logo
University of Pécs

University of Pécs

University of Pécs

Introduksjon

Opprettelsen av University of Pécs ble først initiert av kong Ludvig den Store i 1367. I dag er University of Pécs en av de mest prestisjefylte institusjonene i landet, hvor det er ti fakulteter som dekker hele spekteret av høyere utdanning å tilby omfattende opplæring av høy kvalitet. I tillegg til utdannings- og forskningsaktivitetene er medisinsk behandling en avgjørende aktivitet for oss; Klinisk senter ivaretar ikke bare regionens polikliniske og inneliggende pasienter, men har også oppgaver på nasjonalt nivå på mange områder.

University of Pécs deltar hvert år i rangeringen av internasjonale høyere utdanningsinstitusjoner og har det bra. Vi streber etter å forbedre vår oppfatning på alle områder.

Vi har og vil legge stor vekt på kvaliteten på utdanningen, da godt forberedte studenter betyr den beste publisiteten for oss. I denne ånden er kontinuerlig utvikling av menneskelige ressurser og infrastrukturforhold vår høyeste prioritet. Vi anstrenger oss for å gi studentene våre et bredt spekter av kunnskap. Derfor tilbyr vi støtte til en betydelig andel av studentene våre til å delta i en rekke praksis- og utvekslingsprogrammer i anerkjente institusjoner i Europa og andre utviklede land. For at vi skal kunne øke utdanningsnivået bruker vi toppmoderne teknologi og inviterer de beste professorene. Vi har hentet vårt motto fra Luis Pasteur: "sjansen favoriserer det forberedte sinnet". Det er mest gledelig at antallet studenter har stabilisert seg det siste tiåret, mens antallet utenlandske studenter har vokst betydelig. Ikke bare er University of Pécs en prestisjefylt institusjon, men det er også studentvennlig. Vi vil gjerne at studentene våre skal studere for prestasjoner og ha det bra også.

University of Pécs utfører internasjonalt anerkjent forskningsarbeid. Vi gjør vårt beste for å gjøre universitetet vårt til et optimalt valg for en arbeidsplass for våre dyktige forskere, ikke bare et utgangspunkt. Vi oppfordrer våre anerkjente kollegaer med interne tilskuddsordninger til en enda bedre ytelse. I forskningssenteret oppkalt etter János Szentágothai, er det banebrytende teknologier, utstyr og verktøy til våre forskeres og studenters disposisjon. Hovedforskningsprofilen til universitetet vårt er grunnleggende vitenskapelig forskning; Men via anvendt forskning utvikler vi også kontinuerlig våre industrielle relasjoner.

Innenfor rammen av Modern Cities-programmet pågikk en spektakulær modernisering ved universitetet vårt. I denne sammenheng er det ikke bare bygging av nye bygninger og renovering av eksisterende, men disse aktivitetene var parallelle med opplæring av menneskelige ressurser. Modern Cities-programmet ble opprettet i samarbeid med byen Pécs.

Pécs er en attraktiv, vennlig liten by og menneskelig i omfang; ikke bare er den vert, men fungerer også som et hjem for våre universitetsborgere. Universitetet er byens dominerende institusjon; foruten studentene føler nesten alle innbyggerne i Pécs seg knyttet til det. Tilstedeværelsen av et stort antall internasjonale studenter fra hele verden og middelhavsatmosfæren gjør Pécs til en hyggelig, travel universitetsby med så mye liv. University of Pécs er imidlertid ikke begrenset til fylkesetet Baranya; det er et uavhengig fakultet i byen Szekszárd, og det er et nettverk av treningssentre over hele den transdanubiske regionen til og med utenfor grensene.

Hvis du ønsker å studere i et flerkulturelt miljø, for rimelige skolepenger, og oppleve utdanning av høy kvalitet ved det eldste universitetet i Ungarn, ikke nøl med å kontakte oss.

Steder

  • Pécs

    University of Pécs, , Pécs

    Programmer

    Chat with students

    Spørsmål