Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

Introduksjon

Annenberg-skolen produserer forskning som fremmer forståelsen av offentlig og privat kommunikasjon. Skolen utdanner doktorgradsstudenter i teorier, substans og metoder for kommunikasjonsforskning, og gir en førsteklasses liberal arts-utdanning til studenter gjennom kommunikasjonsfag.

Annenberg School for Communication ved University of Pennsylvania kombinerer intimiteten til høyt selektive kandidat- og lavere programmer med dynamikken, ressursene og personellet til et stort forskningsinstitutt. Innebygd i et av verdens beste forskningsuniversiteter og byer i verdensklasse, kan Annenberg-studenter følge sine forskningsinteresser i praktisk talt ethvert akademisk kryss de velger. Innflytelsen fra digitale nettverk til storskala gruppeaktiviteter, innvirkningen av helserelaterte meldinger og medieinnhold på helsevedtak, og aspektene av sammenkoblede sosiale, økonomiske og teknologiske systemer på hverdagen er bare noen få av de flere lagene og sammenkoblede forskningsfelt funnet blant Annenbergs fakultet, forskere og studenter.

Med en kollegial rekkevidde som strekker seg over kontinenter, representerer Annenberg i dag sammenløpet av ekspertise fra besøkende lærde og utøvere, og gir Annenberg-studenter muligheten til å samhandle både formelt og uformelt med noen av de mest spennende intellektuelle talentene i verden.

Steder

  • Philadelphia

    Walnut Street, 19104, Philadelphia

    Programmer

    Spørsmål