Keystone logo
University of Redlands

University of Redlands

University of Redlands

Introduksjon

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139165_RedlandsCampus

© University of Redlands

Den virkelige Redlands-opplevelsen starter med deg.

Det er utallige grunner til å velge University of Redlands , men bare en betyr faktisk noe: ditt.

University of Redlands er et dynamisk privat liberalt kunst- og vitenskapsuniversitet som ligger i Inland Empire i Sør-California, nær Los Angeles. Redlands '2.450 studenter fra 45 land studerer på 40 bachelorprogrammer, hvorav mange er nasjonalt og internasjonalt anerkjent. University of Redlands er rangert som nr. 16 blant universiteter i det vestlige USA av US News and World Report. Studenter har glede av et boligcampus (70% av studentene bor på campus) med over 120 studentorganisasjoner og en deltagelse i utlandet på 60 prosent. Små klasser og vakre omgivelser nær strendene i Stillehavet, Orange County fornøyelsesparker, og innen en time fra fem store flyplasser er andre egenskaper for Redlands-opplevelsen. 100% av innlagte internasjonale studenter mottar et meritestipend (opptil $ 31 000 dollar per år), og det er også begrenset behovsbasert stipend.

På Redlands vil du bo og lære i et ekte fellesskap av dedikerte professorer og engasjerte studenter. Vi blander en tidløs utdanning innen kunst og vitenskap med praktisk erfaring som lærer for å produsere den mest effektive utdannelsen for dagens verden og fremtiden. Det er grunnen til at studentene våre blir akseptert på toppskolene og lanserer tilfredsstillende karrierer etter endt utdanning. Våre utmerkede professorer har tverrfaglig bakgrunn, vitenskapelige prestasjoner, forskningserfaring og reell ekspertise i flere programmer. Men mest av alt bryr de seg om å undervise og gi råd til studenter.

Historie og tradisjoner

I 1926 møttes universitetsstudenter og studenter for å redde et av våre mest elskede symboler for stolthet - R som ble bygget av studenter høyt på en åsside i de nærliggende San Bernardino-fjellene.

R overvåket stolt over dalen vår og universitetet vårt nedenfor til US Forest Service truet med å fjerne den på grunn av et reklameforbud.

Vi oppfordret tjenestemenn til å vurdere på nytt. Det var et tegn på lojalitet, stolthet og historie, sa vi. Motivene våre, hevdet vi, "er blant de høyeste som kan pryde menneskets hjerte."

R ble reddet.

Selv i barndommen var universitetet et sted som verdsatte historie, og som aldri har endret seg i 100-plussårene våre.

Fra arven vår samfunnstjeneste til den ærverdige Och Tamale-sangen, feirer vi et bredt spekter av ærefulle tradisjoner med et engasjement som vokser dypere for hver generasjon.

Vi svever på styrken til vår delte historie.

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139166_RedlandsStudents

© University of Redlands

Mission Statement

University of Redlands er et privat, uavhengig liberalt kunstuniversitet som er opptatt av å tilby en personlig utdanning som frigjør studenter til å ta opplyste valg.

Redlands legger vekt på akademisk strenghet, pensummangfold og innovativ undervisning. Redlands fremmer et fellesskap av lærde og oppmuntrer til en pluralistisk forestilling om verdier ved å utfordre antagelser og stereotypier i både klasser og aktiviteter. En Redlands-utdanning går utover trening for å omfavne en reflekterende forståelse av vår verden; det går fra informasjon til innsikt, fra kunnskap til mening.

Universitetet ønsker intellektuelt nysgjerrige studenter med forskjellig religiøs, etnisk, nasjonal og sosioøkonomisk bakgrunn, og ønsker å utvikle et ansvarlig statsborgerskap som en del av en fullstendig utdanning. Redlands oppmuntrer til en fellesskapsatmosfære med en eksepsjonell mulighet for studentledelse og samhandling. For yrkesaktive voksne tilbyr universitetet innovative akademiske programmer til praktiske steder og tidspunkter.

Redlands blander liberale kunst og profesjonelle programmer, anvendt og teoretisk studie, tradisjonelle hovedfag og selvkonstruerte kontrakter for konfirmasjonen. Små klasser gjør det mulig for hver student å delta i klassediskusjoner, samarbeide tett med professorer og få omfattende individuell oppmerksomhet. Redlands er fortsatt følsom for moderne trender i samfunnet og utfordrer studentene til å forplikte seg til en levetid for læring.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Redlands

    University of Redlands 1200 East Colton Ave P.O. Box 3080 Redlands, CA 92373 United States, P.O. Box 3080, Redlands

    Spørsmål