Keystone logo
University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

Introduksjon

Grunnlagt i 1883, University of Sioux Falls, som ligger i Sioux Falls, South Dakota, er et Christian, Liberal Arts Universitetet tilknyttet American Baptist Churches, USA. USF er en uavhengig, ikke-for-profit institusjon.

Dedikert fakultet forsettlig integrere tro og læring, hjelpe elevene til å oppdage sin karriere kall og forberede dem til å tjene Gud og menneskeheten. Med en 98% plassering rate, våre studenter leve ut USF Nors kulturpris for service motto i sine yrker, familier og lokalsamfunn.

Våre dyktige professorer undervise, gi råd og veilede studenter. Med en 14: 1 student-til-fakultetet forholdet, intime klasserom rette for innføring av konsepter, utveksling av ideer og oppmuntring til å bruke dem gjennom erfaringsbasert læring.

For voksne elever drevet til å oppfylle sine drømmer, USF tilbyr online og på-campus voksne og høyere programmer for å hjelpe enkeltpersoner fullføre sine grader eller tjene avanserte grader.

USfwch

Av tallene:

Plassering Rate: 98% av USF nyutdannede finne arbeid i sine utvalgte felt innen seks måneder etter eksamen.

Student / Fakultet Ratio: 14: 1

Registrering: 1,530 Total studenter fra 34 stater og 11 land

Mann-til-kvinne Undergraduate Ratio: 59% kvinner, 41% menn

Antall klubber, aktiviteter og organisasjoner: 100+

Kirkesamfunn Representert: Lutherske, 18%; Johannes, 12%; Katolsk, 10%; Methodist, 5%; Ikke-trossamfunn, 4%; Christian reformerte, 4%; Presbyterian, 2%; Wesleyan, 3%; Assemblies of God, 1%; Evangelical, 2%; og Annet / Ukjent, 37%

Prime Sted: Sioux Falls, befolkning 166700 og MSA befolkning 232 879, er i "Heart of America", og USF er i "Heart of Sioux Falls."

sfschool2

Verdigrunnlag

The University of Sioux Falls, et kristent universitet i liberal arts tradisjonen, utdanner studenter i humaniora, vitenskap og profesjoner. Den tradisjonelle motto ved Universitetet er kultur for tjenesten, det vil si, ønsker vi å fremme faglig dyktighet og utvikling av modne kristne personer for tjeneste for Gud og menneskeheten i verden.

Gjennom programmer innenfor humaniora, vitenskap og profesjoner, hjelper Universitetet personer vokse intellektuelt, skjelne sannhet og utvikle en kristen verdensbilde. Som en kristen institusjon, USF fremmer i alle medlemmer av sitt samfunn utvikling av emosjonell modenhet, fysisk velvære, mellommenneskelige ferdigheter og verdier som gjenspeiler karakteren og undervisning av Kristus.

USF er forpliktet til herredømme Jesus Kristus og til integrering av bibelsk tro og læring; det bekrefter at kristne er kalt til å dele sin tro med andre gjennom livene til service. Universitetet er tilknyttet den amerikanske baptistmenigheter, USA, og tar imot studenter på alle tro eller kirkesamfunn.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Spørsmål