Keystone logo
© BIMM University
University of Surrey

University of Surrey

University of Surrey

Introduksjon

University of Surrey er et globalt samfunn av ideer og mennesker, viet til livsendrende utdanning og forskning. Med en vakker og levende campus gir vi eksepsjonell undervisning og praktisk læring for å inspirere og styrke studentene våre til personlig og profesjonell suksess. Gjennom våre ansatte og studenter oppnår Surrey store ting.

I tillegg til undervisning av høy kvalitet, gir universitetet tilgang til mange akademiske støttetjenester og ressurser. Internasjonale studenter kan få hjelp med sine språkkunnskaper, og det er mange tjenester på plass for å hjelpe dem med å enkelt bosette seg i universitetslivet.

143436_rsz_220_learning_centre_building.jpg

Det er også et vell av karrierestøtte tilgjengelig. Studenter fra alle fagområder kan dra nytte av bedriftsstøtte og entreprenøriell veiledning. Alle kan utforske ulike ideer, utvikle ønskelige forretningsferdigheter og forbedre sine kandidater. Vår merittliste for ansettbarhet for kandidater er en av de beste i Storbritannia, med 95 % av våre postgraduate i arbeid eller videre studier innen 15 måneder etter uteksaminering - Graduate Outcomes Survey 2023.

Hos Surrey gjør vi alt vi kan for at du skal føle deg trygg, bosatt og glad i løpet av tiden du er på universitetet. Vårt campus vil være ditt andre hjem, og du vil raskt bli en del av vårt sammensveisede universitetssamfunn. Våre ansatte setter alltid studentene våre først. Uansett hva du trenger, er det noen i Surrey som kan hjelpe. Vi har et dedikert studentråd og supportknutepunkt på MySurrey Hive, vennlige internasjonale studentstøtteteam, et multitroprestament og studenter på utplassering har tilgang til støtte og veiledning fra det akademiske personalet.

143441_rsz_dsc_9505.jpg

Fra september 2020 vil vi tilby alle våre studenter og studenter med gratisutdanning gratis digitale kopier av sine essensielle lærebøker. Dette er en del av vår forpliktelse til å gjøre universitetet mer tilgjengelig, slik at du kan lære i et mer digitalt miljø.

Livet på universitetet er mer enn bare forelesninger og kurs, vi sørger for at universitetsopplevelsen din er så variert og oppfylle som mulig, og gir deg uendelige muligheter til å få mest mulig ut av tiden din hos oss.

Hvis du er interessert i sport eller vil holde deg aktiv i løpet av tiden på universitetet, er Surrey Sports Park et bredt utvalg av førsteklasses fasiliteter, inkludert et åttefelts svømmebasseng i olympisk størrelse, 120 treningsstudio og 10 meter høy klatring vegger. Hvis du bare vil ha det gøy og møte nye mennesker, har studentforeningen også et bredt spekter av spennende klubber og samfunn og organiserer uforglemmelige arrangementer og frivillighetsmuligheter for å sikre deg den best mulige universitetsopplevelsen.

Bare 34 minutter fra London med tog, kan studentene nyte den vakre, vennlige campusen og området Surrey. Guildford er en travel og innbydende by og er omgitt av naturskjønne omgivelser.

Surrey bestreber seg på å inspirere studentene til å se verden på nye måter, å være dristige i sitt arbeid og oppleve alt studentlivet gir.

143438_rsz_2screen_shot_2020-11-07_at_95945_pm1.png

Campus funksjoner

  Opptak

  Applying for a Masters at Surrey

  Postgraduate Online events on 26th April, 17th May and 22nd May.

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • Guildford

   University of Surrey Guildford, , Guildford

  Spørsmål