
BSc in
BSc (Hons) matvitenskap og ernæring University of Surrey

Introduksjon
Nøkkelinformasjon
- Startdato: Oktober 2021
- BSc (Hons) UCAS: BD46 3 år
- BSc (Hons) UCAS: BD48 4 år med stiftelsesår
- BSc (Hons) UCAS: BD47 4 år med profesjonell opplæring
- BSc (Hons) UCAS: BD49 5 år med grunnleggende år og profesjonell opplæring
Hvorfor velge dette kurset
Våre matvitenskapskurs er rangert som nummer to i Storbritannia av The Times og The Sunday Times Good University Guide 2021 og 2. i Storbritannia av Complete University Guide 2021.
Institutt for ernæringsvitenskap er hjemmet til et innovativt lærings- og læringsmiljø . Styrken og dybden i forskningen vår betyr at du ikke bare blir undervist av internasjonalt anerkjente forskere, men også kan bli aktivt involvert i banebrytende forskning i studiene.
Hva du vil studere
Matvitenskap er et tverrfaglig emne som bruker vitenskap som kjemi og biologi til studiet av mat.
Vår BSc (Hons) matvitenskap og ernæring vil gi deg en forståelse av råvarene som vil bli mat, hvordan de samhandler og hvordan matvitenskap kan ha dramatiske implikasjoner for menneskers helse og sykdom.
Matsikkerhet utgjør også en viktig del av kurset, ettersom mat kan være en viktig kilde til sykdomsfremkallende kjemikalier og mikroorganismer.
Kurset vårt vil ikke bare gi deg en grundig forståelse av matsammensetning og analyse, men vil også gi deg en høy standard erfaring innen ernæring og mikrobiologi.
"Jeg har dekket så mange forskjellige interessante moduler gjennom hele tiden her og har lært så mye." Bethany Spicer, student
Mottaker av dronningens jubileumspris
Dronningens jubileumspris for høyere og videreutdanning, den høyeste utmerkelsen for en hvilken som helst akademisk institusjon, ble tildelt University of Surrey i 2017 som anerkjennelse for vår fremragende kompetanse innen mat og ernæring.
Profesjonell anerkjennelse
BSc (Hons) - Institutt for matvitenskap og teknologi (IFST) - Akkreditert av Institute of Food Science and Technology (IFST).
University of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="148265_rsz_unifrog_4_hive.jpg" />

Karrierer og kandidater
Vi tilbyr karriereinformasjon, råd og veiledning til alle studenter mens de studerer hos oss, som utvides til våre studenter i tre år etter at de forlot universitetet.
Vår avhengighet av tilførsel av trygg mat, sammen med de økonomiske problemene som kan oppstå som følge av avlingskader og matsvinn, betyr at kandidater fra dette kurset er i høy etterspørsel fra næringsmiddelindustrien.
Kombinasjonen av moduler som dekker menneskelig ernæring, mikrobiologi, matsammensetning, matbehandling, matanalyse og kvalitetssikring som tilbys av dette kurset, gir deg en rekke karrierer.
Et viktig aspekt av matvitenskap er å forstå den viktige koblingen mellom kosthold og helse, slik at matvarer kan utvikles til å ha maksimal næringsverdi. Du kan være involvert i å gjennomføre spennende forskning om potensielle og nyeste anvendelser av matvitenskap - utvikling av nye matvarer. Disse inkluderer matvarer med nye syntetiske eller naturlige ingredienser som brukes til å erstatte fett eller lavere kolesterol, matvarer med nye helsefremmende ekstrakter fra planter, eller matvarer som har blitt endret ved genetisk manipulasjon.
Som ernæringsfysiolog kan du være bekymret for de fordelaktige komponentene i maten, men som matforsker må du sørge for at mat kjøpt fra et supermarked inneholder den optimale mengden av disse komponentene. Du vil også være opptatt av kvaliteten og sikkerheten til maten.
Våre kandidater er involvert i produktutvikling, matanalyse, forskning, forbrukerrådgivning, lovgivning, mattrygghet og undervisning.
De fleste av våre nyutdannede går umiddelbart ut på arbeidsmarkedet og tar jobber som ofte følger naturlig av en vellykket profesjonell opplæring, men mange av våre kandidater forfølger også videre studier. Dette inkluderer masterkurs og PhD-stipendier.
Noen av våre kandidater de siste årene har sikret seg roller som:
- Teknisk utdannet, Bakkavor
- Prosessteknolog, Adelie Foods
- Regulations and Compliance Executive, IFIS
- Samsvarssjef, Nestlé
- Ernæringsfysiolog, Whole Foods
- Matteknolog, JF Renshaw
- Regulatory Analyst, Leatherhead Food Research
"Jeg studerer for tiden for en forskningsmester i klinisk forskning. Jeg likte veldig godt forskningselementet på grunnutdanningen og visste at jeg ønsket å fortsette å lære, men var ikke sikker på om jeg skulle søke om doktorgrad, så dette føltes som det perfekte middelvei." Ho Ka Wa, utdannet
Inntakskrav
Et nivå
- Totalt sett: BBC.
Påkrevde fag: Biologi og kjemi, eller Biologi / kjemi i klasse B og en av fysikk, idrettsstudier, kroppsøving, matematikk, statistikk, psykologi, geografi, miljøvitenskap eller matteknologi, husøkonomi eller ernæring og matvitenskap.
Merk: Generelle studier på A-nivå og kritisk tenking på A-nivå aksepteres ikke.
GCSE eller tilsvarende: Engelsk språk og matematikk i klasse C (4) (eller tilsvarende).
Grunnlagsår: A-nivå CCD (eller tilsvarende) for å inkludere ett vitenskap A-nivå.
Engelskspråklige krav
- IELTS akademisk: 6,5 totalt med 6,0 i skriving og 5,5 i hverandre.
Hvis du for øyeblikket ikke oppfyller det nivået som kreves for programmet ditt, tilbyr vi intensive pre-sessional engelskkurs , designet for å ta deg til det nivået av engelsk evne og ferdigheter som kreves for studiene dine her.
University of Surrey","author_url":"","source":""}" alt="148264_rsz_unifrog_2_lake.jpg" />

avgifter
De årlige studieavgiftene for kurs som starter i oktober 2021
- Storbritannia: 9 250 £
- Utenlands: £ 22,400
plasseringer
Du har muligheten til å fullføre en profesjonell opplæringsplassering som en del av dette kurset. Dette vil gi deg muligheten til å utvikle ditt faglige, faglige og personlige potensiale, og bidra til å forberede deg på din fremtidige karriere.
En betydelig andel av utplasseringsstudenter ved Surrey får tilbud om utdannelse eller går på doktorgrad.
Matvitenskap og ernæringsplasseringer
Vi oppfordrer deg sterkt til å ta en plassering i Storbritannia eller internasjonalt. Nylige studenter har tatt plass hos ledende selskaper som:
- Tata Global Beverages
- Sainsbury
- Nutricia
- Surrey Human Performance Institute
- Unilever
- Pladis
- Yakult
Vi legger stor vekt på å organisere en vellykket, forskningsbasert plassering, slik at du kan utvide og forbedre dine praktiske evner og skjerpe dine faglige ferdigheter.
Arbeidsgivere kan sponse det siste året av kurset ditt, og mange tilbyr studentens ansettelse ved eksamen. For å sikre at du har en vellykket opplevelse, vil du bli besøkt personlig av personalet i løpet av utplasseringsåret ditt.
I den konkurransedyktige verdenen av utdannet ansettelse er det mer sannsynlig at selskaper vurderer søkere som har tidligere yrkeserfaring.
"Å være på plass har tillatt meg å oppdage hvor mye jeg liker å jobbe, og jeg er veldig opptatt av å få mer bransjeerfaring." Mer Karnchanachari, student
Studere og jobbe i utlandet
Vi gir studentene våre muligheten til å skaffe seg internasjonal erfaring under studiene ved å dra nytte av våre utvekslingsavtaler med utenlandske universiteter eller ved å fullføre en profesjonell opplæring i utlandet.
Vil du studere ved en utenlandsk institusjon som en del av graden eller jobbe i utlandet i løpet av yrkesopplæringsåret ditt? Kanskje du vil være frivillig i India eller lære om brasiliansk virksomhet og kultur i São Paulo i sommerferien? Med mer enn 200 partnerskap, fra 50 forskjellige land over hele verden, er det noe for enhver smak.
Ikke bare er muligheten til å reise til utlandet en veldig hyggelig opplevelse, men du vil også utvikle nøkkelferdigheter og kunnskaper som vil styrke din CV og øke din ansettelsesevne.
Merk: status for Erasmus + -ordningen er avhengig av resultatet av Brexit-forhandlingene.
Partnerinstitusjoner
Vårt internasjonale utvekslingskurs gir deg muligheten til å tilbringe yrkesopplæringen din i et annet land. Studentene våre har reist til Canada, Australia, Brasil og mange europeiske land, og har vanligvis jobbet i et forskningslaboratorium ved en partnerinstitusjon.
Hvis du jobber i en annen del av Europa, kan du være berettiget til et Erasmus + -stipend, samt hele studielånet ditt hvis du tar en ulønnet forskningsplass i et utenlandsk universitetslaboratorium.
Opptak
Galleri
Karrieremuligheter
Karriere og kandidater
Vi tilbyr karriereinformasjon, råd og veiledning til alle studenter mens de studerer hos oss, som utvides til våre alumner i tre år etter at de forlot universitetet.
Vår avhengighet av trygg mat, sammen med de økonomiske problemene som kan oppstå fra avlingsskader og matødeleggelse, betyr at nyutdannede fra dette kurset er etterspurt av mat- og drikkevareindustrien.
Kombinasjonen av moduler som dekker menneskelig ernæring, mikrobiologi, matsammensetning, matforedling, matanalyse og kvalitetssikring gitt av dette kurset utstyrer deg for en rekke karrierer.
Et viktig aspekt ved matvitenskap er å forstå den viktige koblingen mellom kosthold og helse, slik at mat kan utvikles til å ha maksimal næringsverdi. Du kan være involvert i spennende forskning på potensialet og de nyeste anvendelsene av matvitenskap – utviklingen av ny mat. Disse inkluderer matvarer med nye syntetiske eller naturlige ingredienser som brukes til å erstatte fett eller senke kolesterol, matvarer med nye helsefremmende ekstrakter fra planter, eller matvarer som har blitt endret ved genetisk manipulasjon.
Som ernæringsfysiolog kan du være opptatt av de fordelaktige komponentene i mat, men som matforsker må du sørge for at mat kjøpt fra et supermarked inneholder den optimale mengden av disse komponentene. Du vil også være opptatt av kvaliteten og sikkerheten til maten.
Våre kandidater er involvert i produktutvikling, matanalyse, forskning, forbrukerrådgivning, lovverk, mattrygghet og undervisning.
De fleste av våre nyutdannede går umiddelbart ut på arbeidsmarkedet, og tar jobber som ofte følger naturlig av en vellykket utplassering i profesjonell opplæring, men mange av våre nyutdannede studerer også videre. Dette inkluderer underviste masterkurs og PhD-studenter.
Noen av våre kandidater de siste årene har sikret seg roller som:
- Teknisk utdannet, Bakkavor
- Prosessteknolog, Adelie Foods
- Regulerings- og etterlevelsesleder, IFIS
- Conformance Manager, Nestlé
- Ernæringsfysiolog, Whole Foods
- Matteknolog, JF Renshaw
- Regulatorisk analytiker, Leatherhead Food Research
"Jeg studerer for tiden for en forskningsmaster i klinisk forskning. Jeg likte forskningselementet i grunnkurset mitt og visste at jeg ville fortsette å lære, men var ikke sikker på om jeg skulle søke om en doktorgrad, så dette føltes som det perfekte middelvei." Ho Ka Wa, utdannet
Program undervisningsavgift
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.