Keystone logo
Univerzitet Bijeljina AGROØKONOMI
Univerzitet Bijeljina

AGROØKONOMI

Dvorovi, Bosnia-Hercegovina

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Jordbruksfakultetet ved Bijeljina University inneholder to studieprogrammer, Agricultural Production and Agroeconomics, som varer i fire år. I utviklingen av landbruket spilles nøkkelrollen av utdanning av høyt kvalifisert personell. Fakultet for landbruk i Bijeljina er en utdanningsvitenskapelig institusjon som utfører utdannings- og vitenskapelig forskningsaktiviteter innen agroøkonomi og generell agronomi.

Fakultet for landbruksuniversitet ved universitetet utfører undervisning (forelesninger, øvelser, seminaroppgaver, feltundervisning og andre former for undervisning), i henhold til læreplanen for grunnleggende studier og testing av profesjonell kunnskap (eksamen, kollokvier, etc. ).

Utdannet personale bør ha en avgjørende innflytelse på utviklingen av landbruket i Republika Srpska og Bosnien -Hercegovina som helhet ved å modernisere produksjonsnivå og struktur og harmonisering med sosiale behov og markedskrav.

Landbruksfakultetet utfører uavhengig eller i samarbeid med andre organisasjoner vitenskapelig forskning og profesjonelle aktiviteter gjennom anvendt og utviklingsforskning, studier, prosjekter, prosjektering og ekspertise.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Grad i Agricultural Engineering
    • Ourense, Spania
  • BScAgric (Agricultural Economics and Agribusiness Management)
    • Pretoria, Sør-Afrika
  • Bachelor i landbruks- og ressursøkonomi
    • Online