Keystone logo
University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

University of South Florida Sarasota–Manatee

Introduksjon

Ta kontroll over din fremtid. Bli en Bull.

På USF Sara Manatee, tror vi en personlig tilnærming til læring gjør hele forskjellen. Når du delta i samfunnet vårt, er det mer enn bare en annen student. Vårt fokus er på deg hvert steg på veien: oppdagelsene dine, din vekst, dine drømmer.

Points of Pride

92 prosent av våre kandidater er "svært fornøyd" eller "fornøyd" med sin erfaring. Det er over 30 student klubber og organisasjoner, herunder roing. Våre studenter nyte en personlig utdanning med en student-til-fakultetet ratio på 13: 1. Det er over 17 000 studenter i området. Siesta Key, landets nummer en strand ligger bare en kort kjøretur fra campus. 8 av 10 USFSM fakultetet holder høyeste grad i sitt felt. USFSM tilbyr over 100 internship og forskning muligheter for studenter. USF Sara Manatee har over 300 ansatte som bidrar til å tjene en innmelding av 2041.

Finn din lidenskap.

Dette kan være Bulls Country, men vi er ikke den typiske flokk. Vi skreddersyr utdanningsveier til hver elevs mål og interesser. Vi vet alle ved navn, og vi har et etablert støtteapparat dedikert til din suksess - selv etter oppstart slutter.

Gå med Bulls.

Vi tilbyr deg en ekte følelse av sted med en naturskjønn campus sammen Sarasota Bay. Men ikke bare ta vårt ord for det - snakk med jevnaldrende på et åpent hus eller campus tour! Se våre haller, bilde selv i våre klasserom og møte nåværende studenter og lærere å se hvorfor så mange forelsker seg i USFSM.

Utforske området.

Vi ligger i hjertet av Sarasota og Manatee fylker, hvor det er aldri mangel på ting å gjøre eller steder å utforske. Mellom verdenskjente strender, nasjonalt anerkjente organisasjoner, friluftsliv, rikt uteliv og de beste i kunst og underholdning - alt innen noen få miles av campus - USFSM gir langt mer enn den tradisjonelle hjemby campus.

Start forskning.

USFSM biologi programmet bruker off-site laboratorier lokalisert på Mote Marine Laboratory. Lær av profesjonelle forskere og vitenskapsmenn for å få den virkelige verden, hands-on erfaringer.

Være nyskapende.

Håper å bli involvert med serveringsbransjen? Bli en leder i gjestfrihet og turisme ved å utnytte USFSM kulinariske Innovation Lab, en state-of-the-art undervisning anlegget i Lakewood Ranch.

Steder

  • Sarasota

    8350 N. Tamiami Trail , FL 34243, Sarasota

Spørsmål