Keystone logo
University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

University of Tampa - Sykes College of Business

Introduksjon

University of Tampa's Sykes College of Business er en ledende privat institusjon med fokus på utviklingen av morgendagens globale ledere. Vår forpliktelse til fortreffelighet gjenspeiles i vår AACSB-akkreditering – en anerkjennelse som plasserer oss blant de 5 prosent beste handelshøyskolene over hele verden.

Våre innovative programmer omfatter de nyeste verktøyene og teknikkene, og utstyrer studentene med avansert problemløsning og analytiske ferdigheter som trengs for å utmerke seg i et globalt konkurranseutsatt marked. Høgskolen har en levende forbindelse med næringslivet, og studentene våre drar nytte av enorme erfaringsbaserte lærings- og nettverksmuligheter. Tallrike konsentrasjonsalternativer tilbys innenfor våre MBA- og MS-programmer, slik at studentene kan utforske talentene sine og tilpasse studiekursene sine.

Våre fakultetsmedlemmer kan skryte av en imponerende kombinasjon av avansert akademisk legitimasjon og praktisk forretningserfaring. De gjør ikke bare en fremragende jobb med undervisning og veiledning, men er engasjert i relevant akademisk og industribasert forskning. Denne forskningen holder oss involvert i utviklingen av nye teorier og hjelper i vårt pedagogiske oppdrag.

Sykes College of Business

Sykes College of Business er en integrert del av et 100 mål stort universitetscampus som ligger i hjertet av Tampa. Som en omfattende institusjon tilbyr University of Tampa et fullt spekter av ressurser, kvalifisert fakultet og moderne fasiliteter.
Sykes College of Business er en av elite-privatskolene i Sørøst som er akkreditert på både høyere og lavere nivå av AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International er den fremste akkrediteringsorganisasjonen for virksomheter, som fremmer fortreffelighet og kontinuerlig forbedring i lavere og høyere utdanning.

Hva skiller oss

I hjertet av et av Floridas mest livlige forretningsmiljøer, tilbyr University of Tampas Sykes College of Business en utdanning i verdensklasse med et internasjonalt rykte for suksess.

Ved Sykes College of Business er vi stolte av funksjonene som skiller oss blant verdens beste forretningsprogrammer:

  • Høyeste akkreditering
  • Innovativ læreplan
  • Fremragende fakultet
  • Erfaringsbasert læring
  • Høyteknologiske fasiliteter

Sykes College of Business er der morgendagens bedriftsledere – fra rett rundt hjørnet til de ytterste delene av kloden – kommer for å lære, utvikle og nettverke. Høyt kvalifiserte studenter i ulike aldre og bakgrunn får avansert opplæring i en rekke disipliner fra fakultetsmedlemmer med puls på næringslivet.

Akkrediteringer

AACSB-akkreditert

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Tampa

    401 W. Kennedy Blvd. Fairgrounds Building, 33606, Tampa

    Spørsmål