Bachelor of Science i mat service management
University of Technology, Jamaica (UTech)
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Kingston, Jamaica
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
BSc. i Food Service Management
FILOSOFI ERKLÆRING
The Bachelor of Science grad kurs i Food Service Management har som mål å utvikle nyutdannede som kan være effektive ledere i forberedelse og servering av mat på nasjonalt, regionalt og internasjonalt nivå. Dette vil kulminere med hovedfags utvikle kompetanse og ferdigheter som gjør dem i stand til å tilby fasiliteter og tjenester som vil oppnå kundetilfredshet.
Læreplanen legger vekt ledelsesmessige ledelse av mat serviceoperasjoner, og er utformet for å utvikle praktiske, tekniske og ledelsesmessige ferdigheter. Kurset er utviklet primært for personer som ønsker å bli ledere og ledere av serveringssteder.
Studium MÅL
Målene for Food Service Management Degree er:
- Å produsere kandidater med de nødvendige ferdigheter og kompetanse som vil tilfredsstille industriens behov for profesjonelle kokker, og Mat Service Operation ledere.
- Å bidra til nasjonal og regional vekst og utvikling av servicenæringen mat ved å gi kandidater som er innovative, kreative og entreprenørskap som vil utvikle sine egne forretningsinitiativ, og dermed skape sysselsetting for CARICOM.
- Å produsere akademikere som vil være i stand til å gjøre betydelige bidrag til den teknologiske og innovative endringer som i dag forekommer i bransjen internasjonalt gjennom forskning og informasjonsteknologi.
- Å lage profesjonelle sammenhengene for de nyutdannede i bransjen gjennom samarbeidende utdanning, læretid og faglige konferanser.
KURS DESIGN
De fire-årig Bachelor of Science grad kurs i Food Service Management er utviklet for å tilfredsstille behovene til storhusholdningsbransjen arbeidsmarkedet. Læreplanen legger vekt ledelsesmessige ledelse av mat serviceoperasjoner, og er utformet for å utvikle praktiske, tekniske og ledelsesmessige ferdigheter i kandidater, som kan konkurrere med andre food service kandidater lokalt, regionalt og internasjonalt. Det er utviklet primært for personer som ønsker å bli ledere og ledere av serveringssteder.
BSc. FSM Degree tilbyr to (2) områder av spesialisering og tre (3) mindre tilbud. Det totale antall studiepoeng for kurset er 140. Alle modulene i År 1 og 2 vil være felles. År 3 og 4 studenter vil være i deres spesialiserte alternativer eller mindre.
Områdene av spesialisering er:
- Mat og drikke ledelse
- Kulinariske kultur og ledelse
De mindre tilbud vil være innenfor områdene:
- markedsføring
- Informasjonsteknologi
- Møter og spesielle arrangementer Ledelse
Studentene vil bli pålagt å fullføre to somre profesjonell arbeidserfaring (minimum ti uker for hver sommer), som kan gjøres lokalt eller utenlands. Praktisk hands-n trening er gjort på Lillians Restaurant, en Food and Beverage treningsanlegg på Utech campus.
Elevene kan ha muligheter for internasjonale erfaringer gjennom profesjonelle praksisplasser og internasjonal mat kurset.
PROGRAM MODE
Food Service Management Degree Course tilbys heltid over fire år.
METODER FOR PÅMELDING
Det vil være tre (3) metoder for innreise til kurset:
Normal Entry - En søker hvem tilfredsstiller den Universitetet 's normale krav immatrikulering og er vellykket på den intervju. Denne søkeren vil gå inn den kurset av studien ved År 1..
Eldre Entry - En søker over en alder av 25 år, som ikke har oppfylt universitetets immatrikulering kravet, kan bli akseptert i år 1 av kurset hjelp av realkompetanse vurdering (PLA) rute. Studenten skal arbeide med PLA koordinator og en tildelt veileder for å utvikle en portefølje å demonstrere kunnskaper tilsvarende universitetets immatrikulering standarder og / eller få PLA æren for arbeid i området av spesialisering.
Avanserte Plasseringer - Søkere kvalifisert for avansert plassering er de søkere til universitetet fra andre godkjente utdanningsinstitusjoner som kan gis modul fritak for fagvis studier. Studenter, som er akseptert gjennom avanserte plasseringsmetode, vil rykke inn År 3 av kurset. I noen tilfeller vil imidlertid søkerne bli pålagt å ta nødvendige bygge bro kurs for å tilfredsstille kravene til graden.
På intervjuet, vil søkerne bli pålagt å indikere deres områder av spesialisering og / eller mindreårige. Studenter som fikk avansert plassering fra andre institusjoner vil gå inn i kurset på 3 år og ville ha allerede erklært sin store på sine tidligere institusjoner. De ville være nødvendig å gjøre en internship perioden bare fordi de ville ha allerede fullført to internship perioder på til sammen 10 uker.
Merk at alle elevene inn via avansert plassering må fullføre 85% av deres øverste nivå moduler på Utech for å få en Utech grad.
Erfaringskunnskap KRAV
Studenter i år 2 og 3 i FSM grad selvfølgelig, vil være nødvendig for å fullføre internship over to somre, i ti (10) uker hver, i en godkjent gjestfrihet eller turisme organisasjon, lokalt eller utenlands.
Målene for skolens internship modulen er å:
- Bistå i utviklingen av studentenes potensial ved å gi dem muligheten til å jobbe i Food Service Management relaterte områder.
- Samarbeide med industrien for å lage en levedyktig, økonomisk og produktivt bidrag til organisasjoner gjennom traineer.
- Aktiver organisasjoner for å vurdere potensielle kandidater.
- Øke studentenes praktisk erfaring i food service management.
Vellykket gjennomføring av internship er obligatorisk for tildeling av graden.
OPPTAKSKRAV
For å være kvalifisert for opptak til Food Service Management Degree (BSc. FSM), må søkere oppfylle følgende minimum universitets immatrikulering krav: a) Ha fem (5) CXC Generelt Proficiency passerer eller tilsvarende på karakterer I, II eller III (grad III er akseptert fra juni, 1998) eller GCE 'O' Levels , nivåene A, B og C i engelsk språk, matematikk og tre (3) andre fag. (Preferanse vil bli gitt til søkere med fremmedspråk).
b) Før en innleggelser intervju.
Større forskningsprosjekt
Studentene er pålagt å gjennomføre integrerende studie i form av et større forskningsprosjekt. Den hensikt å fullføre dette siste prosjektet er å:
- Involvere elevene i mer næringsrettet problemløsning
- Integrere den teoretiske og praktiske aspekter ved forskning
- Oppmuntre selvstyrt læring
- Fremme team-basert læring
- Sikre at studentene kan demonstrere en forståelse av forskningsmetodikk
Studentene vil bli pålagt å presentere resultatene av sine forskningsprosjekter for personer fra gjestfrihet og reiselivsnæringen og delta i skolens årlige gjestfrihet og turisme EXPO ved å montere en skjerm som fokuserer på deres større forskningsprosjekt.
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Bachelor i matsystem: ledelse, bærekraft og teknologier
- Parma, Italia