Keystone logo
University of Warsaw, Faculty of Management

University of Warsaw, Faculty of Management

University of Warsaw, Faculty of Management

Introduksjon

Universitetet i Warszawa

Universitetet i Warszawa (UW), grunnlagt i 1816, er det beste universitetet og et ledende forskningsenter i Polen. Det høye nivået av vitenskapelig forskning, dens tilknytning til utdanningen av studenter og mangfoldet og attraktiviteten i vår undervisning, bestemmer universitetets posisjon i landet og verden over. Universitetet i Warszawa er oppført blant topp 4% av verdensklasse universiteter og anerkjent av prestisjefylte internasjonale rangeringer som akademisk rangering av verdensuniversiteter (AKA Shanghai-rangering), QS-toppuniversitetene, tidene Higher Education World University Rankings og CHE Excellence Group 2010 (emner: kjemi, fysikk).

UW utdanner over 61 300 studenter. Den sysselsetter over 6.300 personer, inkludert 3,280 akademiske lærere. For tiden er det 20 fakulteter og 30 andre enheter, inkludert Senter for nye teknologier, Senter for forklinisk forskning og teknologi og Universitetsteknologi Transfer Center. Universitetet er medlem av 70 konsortier og vitenskapelige nettverk og samarbeider med ca 1.000 utenlandske institusjoner, inkludert 420 partnerskap innenfor grensene på mer enn 1100 Erasmus-avtaler og 240 partnere fra 52 land innenfor rammen av universitetsavtaler om direkte samarbeid.

UW tilbyr bachelor-, utdannet og post-diplom studier, organiserer sommerskoler og yrkesskoler, initierer tverrfaglige programmer og introduserer nye undervisningsteknikker. Vårt tilbud er tilpasset behovene til den forandrede verden og utfordringene og kompleksiteten på arbeidsmarkedet. Våre lærde mottar jevnlig priser og vinn konkurranser om forskningsstipendier. UW-studentene er velutdannede og svært konkurransedyktige, og vinner mange konkurranser og mesterskap. Vitenskapelig og yrkesrettet utvikling av våre studenter støttes av passende kontorer, organisasjoner og samarbeid med mange institusjoner. Nasjonale og internasjonale selskaper verdsetter våre nyutdannede, blant annet du finner mange fremtredende personer, vellykkede entreprenører og anerkjente forskere og forfattere, blant annet Nobelprisvinnere.

Steder

Steder
  • Warsaw

    University of Warsaw Krakowskie Przedmieście 26/28, 00-927 , Warsaw

    Spørsmål