Keystone logo
University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

University of Wisconsin-Madison

Introduksjon

University of Wisconsin-Madison er et nasjonalt kraftverk når det gjelder språkutdanning og forskning. Universitetet tilbyr regelmessig undervisning på over 60 språk i løpet av året, inkludert 45+ språk som regelmessig undervises i løpet av studieåret og ytterligere 20+ språk som blir undervist om sommeren gjennom Wisconsin Intensive Summer Language Institutes.

Studiet av språk er en nøkkelkomponent i Wisconsin Experience, og forbereder University of Wisconsin-Madison studenter på å bli fremragende ledere som er engasjert lokalt, nasjonalt og globalt. Faktisk har University of Wisconsin-Madison flere studenter som hovedfag på et annet språk enn engelsk enn noe annet universitet i USA, når første og andre hovedfag tas i betraktning.

Vårt dedikerte fakultet i University of Wisconsin-Madison-avdelinger for språk, litteratur, lingvistikk og kulturer, og tilknyttet universitetets sentre for internasjonale studier og områdestudier, er verdenskjente forskere med forskningskompetanse som spenner over hele verden.

Steder

  • Madison

    Madison, USA

    Spørsmål