Keystone logo
Vassar College

Vassar College

Vassar College

Introduksjon

Grunnlagt i 1861, er Vassar College en svært selektiv, bolig, coeducational liberal arts college. Vassar er konsekvent rangert blant de beste liberale kunsthøgskolene i landet, og er kjent for banebrytende prestasjoner innen utdanning, for sin lange historie med læreplaninnovasjon og for skjønnheten på campus.

Oppdraget til Vassar College er å gjøre tilgjengelig "middel til en grundig, proporsjonert og liberal utdannelse" som inspirerer hver enkelt til å leve et målrettet liv. Høgskolen muliggjør en utdannelse som fremmer analytisk, informert og uavhengig tenkning og forsvarlig dømmekraft; oppfordrer artikulert uttrykk; og nærer intellektuell nysgjerrighet, kreativitet, respektfull debatt og engasjert statsborgerskap.

Vassar støtter en høy standard for engasjement i undervisning og læring, stipend og kunstnerisk innsats; en bred og dyp læreplan, og et boligcampus som fremmer et læringssamfunn. Vassar ble grunnlagt i 1861 for å gi kvinner en utdannelse som en gang bare var tilgjengelig for menn, og er nå åpen for alle og strever for å forfølge mangfold, inkludering og egenkapital som viktige komponenter i et rikt intellektuelt og kulturelt miljø der alle medlemmer, inkludert de fra underrepresenterte og marginaliserte grupper, blir verdsatt og gitt mulighet til å trives.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

Steder
  • Poughkeepsie

    Raymond Avenue,124, 12604, Poughkeepsie

    Spørsmål