Keystone logo
© Vatel Andorra
Vatel Andorra

Vatel Andorra

Vatel Andorra

Introduksjon

Vatels historie

Det er en institusjon som har brukt 40 år på å forberede fremtidige ledere og direktører for den internasjonale gjestfrihetsindustrien. Utdannelsen hans består av en bachelorgrad i internasjonal hotellledelse.

Vatel utdanning strekker seg til 34 land, med 55 skoler, med mer enn 9 000 elever, 39 000 nyutdannede over hele verden, 520 lærere og et nettverk av viktige samarbeidspartnere rundt om i verden.

Programmet

Bachelorprogrammet i International Hospitality Management ved Hotel & Tourism Business School Vatel Andorra er rettet mot kandidater som har fullført sin Baccalaureate eller Higher Level treningssyklus.

Det underviste programmet gjør det mulig å dekke opplæringsbehovene til hotell- og reiselivsnæringen, og tilbyr studenten spesialisert opplæring.

Undervisningsmetodikken er en vellykket kombinasjon og balanse mellom opplæringspraksis og akademisk opplæring tilpasset de nye kravene og gjeldende krav fra sektoren.

Vårt fakultet har høyt kvalifiserte lærere, alle aktive fagpersoner i sektoren, som er forpliktet til å bygge broer mellom teoretiske emner og yrkeserfaring. I tillegg har studiet en tydelig internasjonal orientering som lar studentene utvikle seg i en globalisert kontekst, og svare på profesjonens ambisjoner.

Opplæringsmål

Tilegne deg og mestre teknikkene for tilsyn og ledelse, utvikle forretningskvaliteter med et åpent sinn, spesielt innen internasjonal turisme og gjestfrihet.

Tittel og varighet

 • Fransk statstittel registrert i RNCP ved ministeriell dekret og sertifisert nivå II
 • Totalt studiepoeng: 180 studiepoeng (European Credit Transfert System).
 • Studiets varighet: 3 år
 • Mulighet for å tilby den internasjonale kvalifikasjonen EURHODIP, European Bachelor of Management Hospitality & Tourism, i tillegg til VATEL-skoler.

Språket i klassene

 • spansk
 • Gradvis vil studentene motta undervisning på engelsk (opptil 30 % av undervisningstimene).

Tilgang krav

 • Bachelorgrad eller høyere grad.
 • Bestå Vatels egne tilgangstester.

Anvendt forskningssenter

Cirvath (Vatel International Research Center in Tourism and Hospitality) er et forskningssenter der professorene i Vatel-gruppen forutser og til og med bidrar til utviklingen av turisme og gjestfrihetsindustrien. Studenter drar nytte av hele studiet.

Fritidsaktiviteter

Hos Vatel Andorra anser vi det som viktig at studieplanen inkluderer aspekter utover det akademiske livet, derfor er programmet forsterket med fritidsaktiviteter, som vil utvide faglig kunnskap og forbedre lederegenskaper, strategisk kapasitet og entreprenørånd hos våre studenter.

Nasjonale og internasjonale praksisplasser

Vatel Andorra har planlagt ulike perioder med nasjonale og internasjonale praksisplasser, som varierer avhengig av pensum studert i løpet av skoleåret. Studentene tilegner seg på denne måten erfaringer knyttet til virkeligheten i deres fremtidige yrke, utvikler ferdigheter for teamarbeid og eksperimentering i miljøet de er rettet mot.

Skolen har avtaler med de beste kjedene, hotellbedriftene og turistbedriftene i verden slik at studentene gjennomfører praksis. På denne måten får studentene minst ett år med praksis, noe som forbereder dem til å tilpasse seg virkeligheten på arbeidsmarkedet.

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Yrket åpner opp for nye sektorer som tilbyr diversifiserte yrkeskarrierer som uavhengig gjestfrihet og nasjonale eller internasjonale kjeder, profesjonell turisme og fritidsturisme, landbruksmat og stor distribusjon, luft-, land- og sjøtransport, servicebedrifter, etc...

Kvalitetene utviklet av Vatel-kandidater som en følelse av gjestfrihet, lytting, eleganse, know-how og å være gjør profiler verdsatt av luksusindustrien og prestisjetunge merkevarer.

Grunner til å studere i Andorra

 • Det er et av de tryggeste landene i verden.
 • Det er skilandet med flest solfylte dager.
 • Andorra leder rangeringen av destinasjoner med flere turister per innbygger.
 • Den mottar mer enn 8 millioner besøkende og mer enn 2 millioner turister per år. Den har 3 skidomener til topp 10 kvalitetspriser i Europa.
 • Den har et flott fritids- og sportstilbud: shopping, kultur, gastronomi, tema- og fornøyelsesparker, internasjonale sportsbegivenheter, spa- og velværesentre, blant annet.
 • Skolen ligger i en uforlignelig natur med alle privilegiene til en storby. Det ligger 2 minutter fra sportskomplekset og taubanen som gir tilgang til skibakkene og 10 minutter fra Andorras kommersielle sentrum.
 • I Andorra kan studentene nyte alle slags sosiale, rekreasjons- og sportsaktiviteter.

MARCO POLO internasjonale program

Studentutveksling mellom Vatel-skoler.

Med Marco Polo-programmet tilbyr Vatel Andorra studentene muligheten til å utvikle opplæringen sin på internasjonal skala, og fullføre det andre studieåret på en av de 55 Vatel-skolene i verden.

Studenten oppdager et nytt land og fordyper seg i en annen kultur, i et annet språk og forbereder seg bedre på en internasjonal karriere. I tillegg fremmes sameksistens i klasserommene mellom klassekamerater fra forskjellige land og deres integrering i studie- og arbeidslag som favoriserer mangfold.

Campus funksjoner

En handelshøyskole med banebrytende utstyr

 • Klasserom utstyrt med audiovisuelt utstyr og beamere
 • Møterom
 • Dedikerte studierom for studenter
 • Gratis internettilgang (Wi-Fi-tilkobling)

  Opptak

  Steder

  • Encamp

   Carrer d'Engolasters, AD200, Encamp

   Spørsmål