
Bachelor in
Bachelorgrad i internasjonal hotell management VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management

Stipend
Introduksjon
VARIGHET STUDIER:
3 år
Gjennomføring:
ÅR 1 - Academic Semester (6 måneder): vekslende grunnleggende ledelse og faglig praksis (5 økter av 2 uker) - Internship Semester: 4 måneder (minimum) i Frankrike
ÅR 2 - Academic Semester (6 måneder): alternerende forhånd ledelse og faglig praksis (5 økter av 2 uker) - Internship Semester: 4 måneder (minimum) International - Marco Polo Student Exchange-program: Mulighet til å bli en av de 31 andre Vatel Schools for en komplett andre år utenlands for å få internasjonal eksponering
ÅR 3 - Academic Semester (6 måneder): alternerende forhånd ledelse og faglig praksis - Profesjonell praksis: Mulighet til å delta i entreprenørskap modulen erstatte profesjonell praksis, mulighet til å bli assisterende direktør ved Vatel Hotel og Restaurant (Ledelse av avdelingen og ledelse av 1. og 2. års studenter)
Opptakskrav:
- I Frankrike: Baccalauréat - I Belgia: Certificat de fin d'Études secondaires - I Spania: Bachillerato - I Sveits: Maturité - I andre land: High School diplom, et nivå eller universitet Entry eksamen
Språkferdighetskrav:
- Program undervist i fransk: DELF B2 - Programmet undervises på engelsk: IELTS 5.5 / TOEFL IBT 80 / Cambridge CPE B2, CAE B2, FCE Grade B
Pedagogiske mål:
Å bli en operativ leder i et internasjonalt miljø, mestre ledelsesmessige, team-ledende og ledelsesteknikker. Utvikle faglige, juridiske, økonomiske og språklige evner med målet om å være en operativ leder i et selskap.
Grader og diplomer forberedt:
- Bachelor i International Hotel Management / Manager no Hôtellerie inter En fransk State Certified nivå II grad registrert i National Repertory av Profesjonelle sertifiseringer av en administrativ ordre fra miljøvernministeren og helse i Frankrike og publisert i Official Journal of the French Republic på 5 april 2012.
MANAGEMENT en PENSUM
Studentene får innføring i markedsføring, menneskelige ressurser, ledelse, profesjonell kultur, og tilegne seg erfaring på skolen i restauranten, i kulinariske produksjonsteknikker, fest begrensninger, etc. før endt studieår ved et internship i det landet der de studerer.
MANAGEMENT 2 PENSUM
Mens du fortsetter å få kunnskap, blir elevene introdusert til praktiske ledelsesmessige situasjoner ved å administrere første års studenter og blir veiledet av 3. års studenter. De få tillit og gjøre et internship i et fremmed land.
MANAGEMENT 3 PENSUM
Studenter har alle grunnleggende kunnskap. Studenter deretter er klar til å begynne teamledelse, midt i skolen. De utvikler sine analytiske evner, ved hjelp av det vell av kunnskap de har nå, utarbeide strategier og ta sine første skritt i å ta avgjørelser.
Marco Polo-programmet: Studenter har muligheten for å gjøre deres skoleåret (Ledelse 2) i en annen Vatel School, etter dekan ved deres verts School har validert dette prosjektet.
VATEL Bordeaux partnere
VATEL har utviklet samarbeid med noen av de mest prestisjefylte hoteller, restauranter, barer i Bordeauxs region for benefir av sine studenter som kan praktisere sine fremtidige jobber med høyt kvalifiserte fagfolk.
- Grand Hotel de Bordeaux & Spa (http://www.ghbordeaux.com/uk/index.php) - Hotel Burdigala (http://www.burdigala.com) - Mercure Hotel Cite Mondiale (http://www.citemondiale.com) - Hotel de Seze (http://www.hotel-de-seze.com) - Le Boutique Hotel & Wine Bar (http://hotelbordeauxcentre.com/eng) - Château Hotel & Spa Grand Barrail Saint-Emilion (http://www.grand-barrail.com) - L'O de l'HA restaurant (http: // odelha.fr) og mye mer ...