
Bachelor in
Bachelorgrad i International Hotel Management Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management

Introduksjon
Mål: Å bli introdusert for ledelse gjennom assosiering av teoretiske aspekter og yrkeserfaring.
I et internasjonalt miljø lærer elevene
- Ledelsesteknikker, verktøy og teamledelse;
- Hvordan utvikle sine faglige, juridiske, økonomiske og språklige evner med mål om å være operativ leder i en bedrift.
International Hotel Management-programmet er rettet til kandidater som har fullført videregående studier, og det endelige målet er å trene fremtidige fagfolk i operasjonell ledelse i enhver hotellavdeling. Varigheten av programmet er 3 år og inkluderer 12 måneders internship i tre til fem-stjerners hoteller i Spania så vel som over hele verden. Studentene skal tilegne seg erfaring knyttet til virkeligheten i deres fremtidige yrke, utvikle teamarbeidsevner og få erfaring i deres ønskede fremtidige miljø.
Grader
VATEL-grad sertifisert av den franske staten
Innledende karrieremuligheter:
Operative lederstillinger i enhver hotellavdeling.
Varighet av studiene:
3 år
Praksisplasser:
12 måneder fordelt på tre år, på 3 til 5-stjerners hoteller valgt av Vatel i følgende områder: Rengjøring & Front Office, Service & Kitchen og Mellomledelse.
Språk:
Engelsk (studenter som ikke har engelsk som morsmål, må ha B2-nivå på engelsk).
Opptak
Programresultat
Hva du vil lære
- Ledelse: Å tilegne seg vokabularet og grunnleggende begreper. For å forstå det praktiske ved ledelse.
- Markedsføring: For å forstå det grunnleggende om markedsføringsprinsipper og deres anvendelse.
- Datavitenskap: Å oppdage Internetts verden og bruke Office-verktøyene i hotelladministrasjon.
- Bedriftsøkonomi: Å forstå begrepet virksomhet og dets plass i det økonomiske miljøet.
- Profesjonell kultur: Å forstå yrkets kunst. For å vekke nysgjerrigheten og stimulere smaken for det som omgir oss, gastronomien blant andre aspekter.
- Initiering til mat og drikke: Å tilegne seg generell kunnskap om restaurantbransjen.
- Rengjøring: Å forklare driften av en avdeling nært knyttet til hotellets gjesters komfort, og viktigheten av kontroll i denne nøkkelavdelingen.
- Human Resources: For å lære de grunnleggende prinsippene som styrer Human Resource Management.
- Profesjonelt image: Å lære å håndtere sitt image, være bevisst på seg selv, å jobbe med selvtillit og gjenkjenne samtidig som man respekterer andre.
- Ernæring: Å vite viktigheten av ernæring i enhver type virksomhet, hvordan tilberede, lage mat, servere mat og drikke. Å utvikle balanserte menyer som tar hensyn til anbefalt næringsinntak for hver person.
- Enologi: For å bringe vinverdenen til studentene, kunne gjenkjenne ulike typer vin, prosessering, vinsmaking og servering.
- Fransk, tysk eller kinesisk: Å tilegne seg et arbeidsnivå av språket slik at du kan kommunisere effektivt i enhver internasjonal kontekst
- Praktisk anvendelse: Å anvende teoretisk kunnskap tilegnet i klassen i de forskjellige hotelldriftsavdelingene.
- Inntektsstyring: For å gi viktig kunnskap, teknikker og terminologi for å maksimere inntekter og hotellfortjeneste samtidig som du oppnår større lønnsomhet.