Keystone logo
Vatel Malaga Bachelor i internasjonal hotellledelse
Vatel Malaga

Bachelor i internasjonal hotellledelse

Málaga, Spania

3 Years

Spansk

Fulltid

31 Aug 2024

Sep 2024

EUR 7 910 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon


International Hotel Management- programmet er rettet mot kandidater som har bestått Baccalaureate-studiene og har som mål å trene fremtidige fagpersoner i operasjonsledelse for enhver hotellavdeling.

Varigheten av studiet er 3 år, og det er kombinert med 6 måneder per år praksisplasser på hotell med tre til fem stjerner både i Spania og i verden.

De tilegner seg på denne måten erfaringer relatert til virkeligheten i deres fremtidige yrke, utvikler ferdigheter for teamarbeid og opplever miljøet de er rettet mot.

Tittel: Vatel sertifisert av den franske stat.

Study varighet: 3 år

Karriere: Utfør operative lederstillinger i et hotell avdeling.

Vatel Malaga","author_url":"","source":""}" />

23412-20210422-104652-Content_Vatel

praksis

I gjennomsnitt 6 måneder per år, i 3 til 5-stjerners hotell valgt av Vatel. Praksisene er strukturert som følger:

  • 1. studieår - Stue og kjøkken på hotell i Spania.
  • 2. studieår - Innkvartering og mottak helst på et hotell utenfor Spania
  • Tredje studieår - Administrasjonsavdelingen på et hotell hvor som helst i verden.

Fritidsaktiviteter

På Vatel Málaga anser vi det som sentralt at læreplanen inkluderer aspekter utover det akademiske livet, slik at hvert program forsterkes med fritidsaktiviteter, som vil utvide fagkunnskapene og forbedre lederegenskaper, strategisk kapasitet og entreprenørånd fra vår studenter.

Både i skolens egne fasiliteter, så vel som i de profesjonelle besøkene vi gjør, lærer elevene nøklene til vinproduksjon og smaking, i tillegg til de forskjellige oppfatningene som finnes blant de flere druesortene.

I denne gastronomiske reisen er en grunnleggende søyle gourmetproduktet. I Vatel Málaga bringer vi studentene hemmeligheter om middelhavsmat, slik at de kan svare på behovene til hver eneste av deres fremtidige kunder i et hotellanlegg. Det er grunnen til at vi på skolen lager smaksprøver av iberisk skinke, olivenolje, brød eller ost, produkter som ved forberedelse og markedsføring kan nå høye nivåer av raffinement og nå kategorien gourmet.

I tillegg arrangeres guidede turer til vingårder og bryggerier, markeder, spesialiserte konferanser i sektoren, reisebyråer eller kommunikasjon, blant andre, i løpet av den profesjonelle uken som skolen selv arrangerer.

Med forsterkende aktiviteter som disse tilegner studentene teknisk kunnskap om sektoren og åpner dermed et bredt spekter av profesjonelle muligheter for deres fremtid.

Klassespråk

Spansk (ikke-spansktalende studenter må ha nivå C1 på spansk).

Ideelle studenter

Rangeringer

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål