Keystone logo
Wesley College

Wesley College

Wesley College

Introduksjon

Wesley College grunnlagt i 1873 som en forberedende skole og har et paktforhold med United Methodist Church. Høgskolen tilbyr 30 ungkarer, fire medarbeidere og mastergrader i sykepleie, ergoterapi, utdanning, bedriftsøkonomi og miljøvitenskap i en multikirkelig, multikulturell campusinnstilling.

Wesley College og dets atletiske fasiliteter ligger på 50 dekar i historiske Dover, Delaware. Dover er hovedstaden i landets første stat og har 35.000 innbyggere. Campusen ligger i Dovers store boligfellesskap med butikker og banker i gangavstand og kjøpesentre en kort pendling.

I tillegg til å være stedet for mange bygninger og steder for krigen før revolusjonen, er Dover også hjemmet til Dover Air Force Base og Dover Downs International Speedway, som er vert for to årlige NASCAR-løp. Byen har en rekke fine spisesteder, samt et bredt utvalg av hurtigmatrestauranter. Sjømat er en spesialitet på grunn av byens nærhet til Delaware- og Chesapeake-buktene og til Atlanterhavet. New York City, Baltimore, Philadelphia og Washington, DC, ligger innen en to til tre timers kjøretur fra campus.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

Steder
  • North State Street,120, 19901, Dover

Spørsmål