Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences

Introduksjon

Wittenborg University of Applied Sciences er et såkalt "boutique-universitet" - en handelshøyskole med hovedfokus på ledelse når det gjelder disipliner i samfunnet. Vår personlige oppmerksomhet til utdanningen din er veldig viktig. Det er av denne grunn at vi tar kvalitet på alvor og er akkreditert av den nederlandske flamske akkrediteringsorganisasjonen (NVAO) og Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA).

Vi er en unik handelshøyskole hvor "Better Yourself, Better Our World" er vårt motto.

Hos Wittenborg er vår misjon:

Å fremme fortreffelighet i undervisning og læring internasjonal virksomhet og ledelse, samt å skape det beste miljøet for studenter og ansatte, der internasjonalisering, mangfold og etikk legger grunnlaget for vellykket anvendt, forskningsinformert global læring.

Med vårt hovedcampus basert i Apeldoorn introduserer vi studenter til organisasjoner i lokalområdet og regionen, og styrker regionens økonomi, kulturelle og sosiale klima. Vår beliggenhet i Amsterdam gjør oss i stand til å støtte internasjonale gründere som kommer til Nederland, med et skreddersydd, entreprenørielt bachelorprogram, og våre steder i München tilbyr en unik mulighet til å studere i to land. Gå inn i Wittenborg og du kommer inn i en svært motivert og resultatdrevet organisasjon som opererer i et mangfoldig og flerkulturelt miljø, der mer enn 100 nasjonaliteter jobber, studerer, innoverer og sosialiserer sammen. Hos Wittenborg mener vi at læring skal være en fornøyelig prosess som lar deg utvikle dine mål og ambisjoner, og gir deg den konstante støtten og det nødvendige studiepresset for å nå disse målene.

Wittenborg-akademikere er verdensborgere; de pleier respekt og har en følelse av prestasjoner. De har utviklet ambisjoner og er stolte av fortreffelighet. De er våre største ambassadører!

Om Wittenborg

Om Wittenborg University of Applied Sciences Business School

Uavhengig og internasjonal

Når som helst jobber og studerer over 100 nasjonaliteter sammen på sine 2 Apeldoorn-lokasjoner og i Amsterdam. Engelsk er det eneste instruksjonsspråket på alle studiesteder.

Over 30 års sporrekord

Tusenvis av høyst ansettelige nyutdannede, siden 1987, følger nå karrierer i Nederland og rundt om i verden.

Dobbelt europeisk akkreditert

Gradsprogrammer er anerkjent og akkreditert av det nederlandske departementet for utdanning, kultur & Science (NVAO), også av FIBAA (tysk, sveitsisk & østerriksk).

Glocal & Lokalt engasjement

Bedriftsbesøk, virkelige prosjekter, praksisplasser og gjesteforelesere: mye lokalt og regionalt engasjement med myndigheter, bedrifter og organisasjoner. Tenker globalt, men
handler lokalt.

Forskningsmiljø

Å sette i gang og gjennomføre regionale, europeiske og internasjonale prosjekter ved Forskningssenteret, innen områder som bærekraft, teknologi, sosial innovasjon, utdanning & helse
omsorg.

Kundeorientert tilnærming

En personlig tilnærming, familieaktig miljø og personlig veiledning, veiledning og støtte. De fleste programmene lar studentene starte og oppgradere 6 ganger per år.

6 inntaksmomenter i året

Neste 3 inntak: februar 2024 - Alle bachelor- og masterprogram ved Wittenborg har 6 inntaksmomenter i året. Studenter kan også oppgradere 6 ganger i året. Avgangsseremonier holdes to ganger i året om vinteren og om sommeren.

Steder

  • Apeldoorn

    Laan van de Mensenrechten 500

  • Amsterdam

    Piet Heinkade 55

Spørsmål