Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Introduksjon

Wisconsin Lutheran College er et fireårig liberal arts college tilknyttet Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. Det ligger i Milwaukee. Høgskolen har en to-semester studieåret og tildeler Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science i sykepleie, og Master of Arts grader med liberal arts og profesjonelle majors og flere pre-profesjonelle programmer.

På Wisconsin Lutheran College, vil du ikke bare har små klasse størrelser og en rekke akademiske alternativene, vil du også få mulighet til å jobbe side ved side med professorer gjør banebrytende hjertesykdom forskning, undervise i lokale skoler så tidlig som freshman året, reise til Zambia for en sykepleier klinisk, ta en britisk litteratur kurs i England, eller gjennomføre marinbiologi forskning i Grenada.

Motta en godt avrundet liberal arts utdanning og dra nytte av robuste internship muligheter som gjør at du tilpasningsdyktig og salgbar i stadig skiftende arbeidsmarkeder, og utstyre deg for vellykkede karriere eller graduate school bestrebelser. De er bare noen få grunner til at WLC kan være den perfekte college for deg.

Akademiske Høydepunkter

Majors blir jevnlig oppdatert for å holde tritt med skiftende verden. Fakultetet medlemmer er eksperter på sitt felt, og bringer praktisk erfaring inn i klasserommet. Klasse størrelser er små, noe som åpner for en-til-en veiledning av nasjonalt rangert fakultetet. Studentene er også solid forberedt på gradsstudier. Våre studenter sier at deres graduate klasser er ofte utvidelser av kurs tatt ved WLC. Det er ikke uvanlig for lærere og studenter til å samarbeide - noen studenter selv publisere sitt arbeid i vitenskapelige tidsskrifter eller presentere sine funn på faglige konferanser.

2015-2016 Undergraduate Raske fakta

Total påmelding: 1188 Graduate student-fakultetet ratio: 12: 1 Gjennomsnittlig lavere klassestørrelse: 16 Undergraduate student demografi: 31 stater og åtte fremmede land Prosent av fastboende studentene: 68% Graduate student befolkningen: 93% er 18-22 år gammel Freshman profil: 3.43 gjennomsnittlig high school GPA og 24 gjennomsnittlig ACT Økonomisk bistand: 99% av heltids tradisjonelle studentene er tildelt økonomisk støtte. Co faglige aktiviteter: medlem av NCAA Division III og Nord Friidrett Collegiate Conference; 18 Varsity sport; egenutført og klubb sport; korps og seks ensembler; tre kor; 40+ klubber og organisasjoner.

Studere i utlandet

En av de mest givende opplevelsene du kan ha under college karriere er å studere i utlandet. Bor i et annet land, møte mennesker med ulik bakgrunn fra hele verden, og fordyper deg i en ny kultur vil forandre deg i positive, uventede måter. Studenter som studerer i utlandet ved WLC gjøre det gjennom et byrå eller et fakultet-ledede akademisk erfaring. Alle kurs tatt gjennom studier i utlandet byråer på internasjonale institusjoner vil bli pre-godkjent for transport tilbake til WLC.

Steder

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Spørsmål