Keystone logo
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introduksjon

Wiens universitet for økonomi og næringsliv

 • WU Executive Academy, handelshøyskolen ved Wien University of Economics and Business (WU), bringer mer enn 100 års erfaring og et utmerket rykte til feltet for lederutdanning
 • Financial Times Executive MBA Ranking og diverse andre rangeringer rangerer oss konsekvent blant de beste universitetene i Europa.
 • Dessuten er vi trippel akkreditert av de ledende institusjonene. Mindre enn 1 % av handelshøyskolene i verden har kvalitetsnivåer anerkjent av de tre største handelshøyskolenes akkrediteringsorganisasjoner: AMBA (Association of MBA) , AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) og EQUIS (European Quality Improvement System) av European Foundation of Management.
 • Som universitet er vi uavhengige, bevisst vårt ansvar overfor samfunnet og forpliktet til vitenskapelig integritet.

For å se nåværende prestasjoner fra WU Executive Academy, gå til: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

Wien - i hjertet av Europa

Kombinasjonen av høy livskvalitet, rik historie, kultur og natur i Wien er unik.

I tillegg er Wien i en av verdens mest beboelige byer, lett tilgjengelig og et viktig knutepunkt for internasjonale organisasjoner og selskaper.

Internasjonalt mangfold i fakulteter og studenter

I våre programmer samler vi

 • anerkjente professorer fra toppuniversiteter rundt om i verden
 • toppledere og eksperter fra ledende selskaper

for å gi deg de nyeste vitenskapelige funnene, samt praktisk kunnskap om hvor egnet i jobben din.

I løpet av din MBA vil du etablere et ekstremt verdifullt nettverk med klassekameratene dine, som er fra mange forskjellige nasjonaliteter, bransjer og funksjoner. I tillegg får du tilgang til den mektige WU Executive Club som består av 5000 studenter og alumner fra 100 nasjoner.

Videre vil våre internasjonale fordypninger gjøre deg i stand til å overvinne kulturelle barrierer og oppleve forretningspraksis i forskjellige land.

Ved WU Executive Academy har vi som mål å gi deg kunnskapen om hvordan du kan lykkes kombinert med ansvarlig ledelse.

Våre MBAer er på deltid med blokkerte helgemoduler og gir deg forretningskunnskap, lederegenskaper og tilbyr ekspertise i en valgt funksjon eller bransje.

Du vil utvide ekspertisen din når du tar en MBA. Imidlertid går en MBA utover teori. Det er en fantastisk reise. Du utvider horisonten din ved å utveksle ideer og du utvikler deg som individ når du:

 • øke selvtilliten
 • faglig og personlig vekst
 • forbedre dine lederegenskaper
 • få praktisk kunnskap om hvor relevant det er i jobben din
 • bedre forstå andre avdelinger og bransjer

Statistikk

Siden tallene våre endres jevnlig, anbefaler vi deg å ta en kort titt på nettsiden vår: https://executiveacademy.at/en

  Campus funksjoner

  Vår moderne campus i hjertet av Europa er:

  • ligger nær sentrum i en av verdens mest levelige byer
  • lett tilgjengelig med offentlig transport
  • ligger rett ved siden av en av Wiens største parker
  • hjem for 25 000 studenter og 1500 fakultetsmedlemmer
  • bestående av seks individuelle bygningskomplekser, tegnet av internasjonalt anerkjente arkitekter

  I dette stimulerende arkitektoniske miljøet finner du ideelle forhold for læring, forskning og arbeid. På Campus WU drar du nytte av state-of-the-art teknologi og infrastruktur (restauranter, butikker) som er spesialdesignet for lederutdanning.

   Opptak

   Hvilke krav må jeg oppfylle for å bli tatt opp til en MBA ved WU Executive Academy ?

   Hvis du søker, vil vi vurdere din nøye

   • akademisk bakgrunn,
   • din arbeidserfaring, og din
   • mellommenneskelige, interkulturelle og kommunikasjonsevner.

   Generelt forventer vi at du har en solid karriereprogresjon og forpliktelse til å ta en MBA ved siden av din travle timeplan.

   Du trenger minst en lavere universitetsgrad (f.eks. bachelorgrad) for våre MBA-programmer. Videre krever vi minimum arbeidserfaring på 3 år (5 år for Executive MBA) sammen med utmerket kunnskap om programspråket (engelsk eller tysk).

   Hvordan søker jeg om en MBA ved WU Executive Academy ?

   1. Online søknad: For å søke om en MBA må du fylle ut vårt nettbaserte søknadsskjema og betale søknadsgebyret på EUR 200 via kredittkort.
   2. Dokumentinnsending: Etter det vil du bli bedt om å sende alle nødvendige dokumenter på e-post. Våre programledere sjekker dem angående gjeldende opptakskrav.
   3. Opptaksintervju: Hvis du er en potensiell student, vil du bli invitert til et personlig intervju med faglig leder og programleder.
   4. Opptaksvedtak: Kort tid etter intervjuet vil du motta vår avgjørelse. Hvis du blir tatt opp, vil vi sende deg viktige instruksjoner om hvordan du sikrer deg MBA-plassen. Ønsker du tilbakemelding på profilen din før du starter søknaden? Bare send curriculum vitae til [email protected].

   Hvis du har flere spørsmål, kan du vurdere våre vanlige spørsmål her: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/faq

   Visumkrav

   Studentmangfold er en ressurs for våre MBA-programmer, og vi ønsker studenter fra hele verden velkommen. Hvis du er en ikke-EU-borger, kan det hende du trenger visum for å reise inn, bo og jobbe i Østerrike. Du finner detaljert informasjon for utenlandske studenter her.

   Når en student er akseptert i våre programmer, får han visumstøtte fra MBA-programlederen for å delta i moduler i Østerrike så vel som i residensen. Vi har god erfaring med å hjelpe studenter med å få visum, så vi foreslår at du søker og tar de neste trinnene når du er akseptert. Ta gjerne kontakt med oss.

   Stipend og finansiering

   WU Executive Academy tilbyr et bredt spekter av stipend og finansieringsalternativer. Oppdag dem her . Stipend tildeles fra sak til sak. Opptakskomiteen avgjør om og i hvilken grad et stipend skal gis ved å vurdere din:

   • Innsendte søknadsdokumenter
   • Prestasjon i opptakssamtalen
   • Potensielt bidrag til kollegalæring i klassen
   • Økonomisk situasjon (inntekter, kostnader til logistikk, etc.)
   • Ledelsespotensial
   • Analytiske ferdigheter
   • Evne til å jobbe i team
   • Karrieremål og motivasjon
   • Personlige forhold

   Ytterligere kvalifikasjonskriterier for hvert stipend finner du her .

   Imidlertid er flere finansieringsalternativer tilgjengelige:

   • arbeidsgiversponsing
   • delbetalinger
   • morgenfugler

   Dessuten er våre MBA-skolepenger fullt fradragsberettiget for skattebetalere i Østerrike. Med våre fleksible betalingsmåter kan du fordele avgiftene over flere skatteperioder. Lær mer om de tilgjengelige økonomiske fordelene for enkeltpersoner og selskaper i Østerrike her . Men da skattefradraget kan variere mye fra person til person, anbefaler vi at du også tar kontakt med en skatterådgiver eller henvender deg direkte til skattekontoret.

   Hvis du er skattebetaler fra et annet land, vennligst kontakt dine lokale skattemyndigheter for informasjon om tilgjengelige skattefradrag.

   Finn ut mer om dette her: https://executiveacademy.at/en/information-for/future-students/financiering

   Alumnistatistikk

   Rangeringer

   Financial Times Executive MBA Ranking og diverse andre rangeringer rangerer oss konsekvent blant de beste universitetene i Europa

   Dessuten er vi trippel-akkreditert. Mindre enn 1 % av handelshøyskolene i verden har kvalitetsnivåer anerkjent av de tre største handelshøyskolenes akkrediteringsorganisasjoner: AMBA (Association of MBA), AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) og EQUIS (European Quality Improvement System) av European Foundation of Management.

   For å se de nåværende prestasjonene til WU Executive Academy gå til: https://executiveacademy.at/en/university/accreditation-rankings

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkreditertAMBA-akkreditertAACSB-akkreditert

   Studentuttalelser

   Steder

   • Vienna

    Welthandelsplatz 1, Building EA, 1020, Vienna

    • Bucharest

     Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca Courtyard Bucharest Floreasca Boulevard Dimitrie Pompeiu 2 A, 020337, Bucharest

     Spørsmål