Keystone logo
Warsaw University of Technology B.Sc. Elektrisk og hybrid kjøretøyteknikk
Warsaw University of Technology

B.Sc. Elektrisk og hybrid kjøretøyteknikk

Warsaw, Polen

8 Semesters

Engelsk

Fulltid

17 Jul 2024

01 Oct 2024

EUR 3 150 / per semester

På universitetsområdet

Nettmøte for internasjonale kandidater

Introduksjon

B.Sc. Electric and Hybrid Vehicles Engineering fra Warsaw University of Technology vil hjelpe deg med å bli ingeniør som møter utfordringene med å designe, betjene og vedlikeholde nylig oppståtte elektromekaniske biler, som har dominert det økologisk bærekraftige bilmarkedet.

Dette fagfeltet er viet til de som ønsker å bli ingeniører og møte utfordringene med moderne design, drift og service av moderne moderne elektromekaniske kjøretøy som nylig har kommet frem, og som har dominert det økologisk bevisste bilmarkedet. Programmet gir studentene tverrfaglig kunnskap i komplekse tekniske langtransportstrukturer med systemer for energigjenoppretting og akkumulering. Analyse av grunnleggende fysiske og kjemiske prosesser, valg av ikke-konvensjonelle materialer og kontrollmetoder blir undervist i klasser og laboratorier. En ny tilnærming til realiseringen av utdanningstilbudet gir kandidaten vitale ferdigheter innen konstruksjon av miljøvennlige elektriske og multikilde hybridbiler, inkludert spesielle og autonome kjøretøyer.

Prøvemoduler / nøkkelord: Kalkulus, Fysikk, Mekanikk, Kjemi, Strukturelle materialer, Produksjonsteknologi, Elektrisk og elektronisk teknologi, Datateknikker, Bildebehandling, Materialstyrke, Mekanisk vibrasjon, Endelig elementmetode, Automatikk, Diagnostikk, Mekatronikk, Kjøretøy og Drivsystemer, drivelektronikkelektronikk, energiakkumulering i kjøretøy, hybriddrev, CVT-transmisjon, smarte strukturer, batterier, ionisk og solcelleanlegg, magnetiske materialer, ultralette strukturer, drivstoffceller, miljøvern, kjøretøygjenvinning.

Opptak

Læreplan

Programresultat

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål