Keystone logo
XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

XU Exponential University of Applied Sciences

Introduksjon

Ved universitetet vårt tilbyr vi 4 forskjellige bachelorprogrammer (Digital Business, Digital Marketing og sosiale medier, Coding and Software Engineering, Data Science) fullt undervist på engelsk. Gjennom karriereteamet vårt, Industry Networking Events, TedEx Talks, Industry Partnerships og karrieredagarrangementer, er målet vårt å utvikle talenter som kan absorberes i digitaliserings- og teknologibransjen gjennom praksisplasser, heltidsjobber og entreprenørskap. Vi tilbyr finansieringsmuligheter for tyskere og europeere med vår finansieringspartner "Chancen EG".

En ny tid trenger et nytt universitet

Hvis digitalisering og innovative teknologier endrer samfunnet vårt, hvis fremtidens arbeid avhenger av nye digitale ferdigheter og hvis hele sektorer av økonomien er i opprør – burde ikke også utdanningssystemet vårt endre seg og gi svar?

Det tror vi

XU Exponential University nær Berlin er Tysklands første universitet som utelukkende fokuserer på digitalisering og teknologi. Hos Studio Five i lokalene til Studio Babelsberg i Potsdam har vi skapt et sted som fokuserer spesifikt på opplæring, promotering og nettverksbygging av fremtidige helter* av digital endring. Universitetet vårt i Potsdam er det perfekte stedet for deg!

XU Exponential University Potsdam

Studer på et sted der revolusjonerende ideer blir innovasjoner.

Hver innovasjon er basert på en banebrytende idé. Men en idé er bare virkelig god hvis den blir implementert. Det er nettopp dette universitetet vårt nær Berlin handler om: å utvikle nye ideer for morgendagens innovasjoner. Ideer som vi ønsker å sette i gang sammen med deg.

Læring gjennom samhandling

Frontal undervisning er avviklet: Vi er avhengige av interaktive opplevelser og fleksible læringsmiljøer i små grupper – også utenfor forelesningssalen. Å studere ved XU i Potsdam betyr praktisk prosjektarbeid, eksperimentering og prototyping.

Bygg relasjoner

Vårt globale ekspertnettverk støtter deg på vei til suksess: Ved universitetet vårt nær Berlin vil du bli undervist av ledende praktikere* fra bedrifter og oppstartsbedrifter samt de beste hodene innen teknologi, næringsliv og forskning.

Å skape perspektiver

Kunnskap er makt: På XU i Potsdam vil du samle praktisk erfaring og få tilgang til aktuell markedskunnskap fra eksperter – første hånd. Så du får alt du trenger for din digitale fremtid – og for å gjøre dine revolusjonerende ideer til virkelighet.

Vi er offisielt anerkjent

XU Exponential University of Applied Sciences ble offisielt anerkjent av departementet for vitenskap, forskning og kultur i delstaten Brandenburg i 2018. Akkrediteringen ble utført av Central Evaluation and Accreditation Agency (ZEvA), som bekreftet utviklingen av bærekraftig og innovative studieprogrammer til universitetet som en del av akkrediteringsprosessen.

Hvordan du kan dra nytte av våre innovative, digitale undervisningstilbud

Enten kommunikasjon, produksjon, handel eller arbeidsverdenen: den digitale transformasjonen har kommet nesten overalt. Kun universitetene og høgskolene følger denne utviklingen kun nølende. Det er fortsatt liten bevissthet om digital endring, behovet for livslang læring og digital kompetanse. Konsekvensen av denne endringsviljen og mangelen på tekniske ressurser er et undervisningstilbud som ikke lenger er oppdatert.

Vi gjør ting annerledes.

Som universitet for digitalisering ser vi det som vår oppgave å gjenoppfinne oss selv igjen og igjen. Vi tilbyr deg ikke bare en læreplass med fast grad – vi forbereder deg også på best mulig måte for de ulike utfordringene innen teknologi, næringsliv og forskning. Ved XU Exponential University nær Berlin får du tilgang til global kunnskap og sjansen til å videreutdanne deg – interaktivt og praktisk.

Steder

  • Potsdam

    August-Bebel-Straße,26-53, 14482, Potsdam

  • Berlin

    Berlin, Tyskland

    Spørsmål