Salzburg College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Salzburg College

Salzburg College er en institusjon for høyere utdanning ligger i Salzburg, Østerrike. Det er oppdraget til Salzburg College å gi internasjonale utdanningsprogrammer i den amerikanske akademiske tradisjonen for liberal arts.

Utdanningsfilosofi

På Salzburg College klasserom arbeid, felt studie, arbeidsplass erfaring og akademisk reise utfyller hverandre. Studentene oppfordres til å gjøre sine personlige erfaringer del av deres akademiske studier. Sosial og opplæringslæring utgjør en stor del av alle Salzburg College .

Alle klasser er undervist på engelsk, hovedsakelig av europeiske professorer, og studentene mottar vanlig amerikansk kreditt for sitt faglige arbeid. Studenter studere på Salzburg College for et semester, en sommer økt eller et fullt akademisk program.

Studentprofil

I over førti år har Salzburg College ønsket velkommen studenter fra hele verden, hovedsakelig fra USA. Studenter fra over 500 forskjellige høgskoler og universiteter over hele verden har deltatt i et av Salzburg College programmene.

Institusjonelle tilknytning

Salzburg College er tilknyttet over 150 høgskoler og universiteter over hele USA gjennom direkte og indirekte partnerskap. Uavhengige studenter fra hele verden som ønsker å melde seg inn i en av Salzburg College programmene for overførbar amerikansk amerikansk kreditt, kan gjøre det ved å søke gjennom vår amerikanske rekordskole, Northern Illinois University.

Akademisk partner i Salzburg: Det interkulturelle høyskolen

Fra 2013 har Salzburg College samarbeidet med den interkulturelle høyskolen ved Universitetet i Salzburg på et uteksaminert Diploma og MA-program. Det interkulturelle høyskolen ble grunnlagt av en ambisiøs og lidenskapelig gruppe akademikere fra Salzburgs universitet og andre europeiske universiteter som deler visjonen om å skape og utnytte interkulturelle synergier og fremme integrasjon ved å opprettholde og respektere kulturelt mangfold. Det er deres oppdrag å fremme kompetanse for å oppmuntre til et mer mangfoldig samfunn.

På interkulturell høyskole, kombineres toppmoderne forskning og løsningsoppdagelse med akademiske programmer skreddersydd for å utdanne fremtidige eksperter i interkulturell kompetanse. Ved siden av master i interkulturelle studier (tysk og engelsk) og Diploma i interkulturell kompetanse (tysk og engelsk) tilbyr interkulturell høyskole også skreddersydde verksteder gjennom sitt interkulturelle akademi.

Historie

Salzburg College følger visjonen om å gjøre internasjonale utdanningsprogrammer i Salzburg til en personlig, interkulturell nedsenkning og vekstopplevelse ved å tilby en ramme for en åpen utveksling av ideer og kultur.

Mission / Vision

Salzburg College følger visjonen om å gjøre internasjonale utdanningsprogrammer i Salzburg til en personlig, interkulturell nedsenkning og vekstopplevelse ved å tilby en ramme for en åpen utveksling av ideer og kultur.

Salzburg College forenkler interkulturell læring, ikke bare på akademisk, men også på personlig og faglig nivå, ved å oppmuntre sine studenter til å forstå og utnytte kulturelt mangfold gjennom kompetanse.

Salzburg College tar sikte på å lære studenter å tenke kritisk i en global verden å få akademiske samt faglige ferdigheter og ferdigheter for livet. Akademisk fortreffelighet er vår forutsetning.

Historie

Salzburg College ble grunnlagt som en studie i utlandet program for Illinois State University og Northern Illinois University ved Dr. Ina Stegen i 1970 og startet med et klassisk europeisk studium av liberal arts kurs.

I 1975 ble et fotografi og studio kunstprogram lagt til de eksisterende kursene.

Rundt 1985 to nye studieområder - næringsliv og kommunikasjon - utvidet læreplanen. Snart etterpå ble internasjonal internship introdusert for å tillate en enda større nedsenkning i den østerriksk-europeiske kulturen.

2013 markerte en ny milepæl for Salzburg College med beslutningen om å samarbeide med den interkulturelle høyskolen ved Universitetet i Salzburg ved å tilby sine første studieprogram innen interkulturelle studier.

Fra 2014/15 vil Salzburg College også tilby sitt første fulle BA-program på stedet i Salzburg.

Steder

Salzburg

Address
Bergstraße,12
5020 Salzburg, Salzburg, Østerrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: