University of Applied Arts Vienna

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet for anvendt kunst Wien er hjem for nesten 2000 studenter, hvorav mange kommer fra andre land, både i Europa og i utlandet. Det brede spektret av kunstneriske disipliner, komplementert av et stort antall vitenskapelige emner, beriker absolutt den spesielle atmosfæren som hersker på Angewandte.

Konseptet av universitetet som et sted for kritisk refleksjon over ens personlige tanker og handling, et sted hvor spørsmål er viktigere enn patentløsninger - ideen blomstrer på Angewandte. Studier er ikke begrenset til bare transport av kunstneriske teknikker og ferdigheter. Fremfor alt er utviklingen av individuell kunstnerisk kreativitet og kritisk refleksjon over ens arbeid på grunnlag av teorier og konsepter våre viktigste prioriteringer. Studentene lærer og opplever kunst ikke bare som en slutt i seg selv, men fundamentalt som et utgangspunkt og medium for kommunikasjon, hvor analysen av betydningen og effekter kunst har i samfunnet spiller en viktig rolle. Oppmuntrende til utviklingen av kreative visjoner og tilrettelegging av kunstneriske eksperimenter, sammen med en forpliktelse til teknisk fortreffelighet og konseptuell glans, er de grunnleggende elementene i kvalitetsstandarden Angewandte-settene for både lærere og studenter.

Angewandte ser seg som et sted for gratis kunstnerisk og akademisk uttrykk, som et forum for åpen debatt, og som et laboratorium for kunstneriske visjoner som utvider sine potensialer i fremtidens samfunn. Vårt mål om å forbli en av de beste kunstskolene i verden er uløselig knyttet til den konsekvente innsatsen som investeres i å kontinuerlig øke våre kvalitetsstandarder, den pågående fornyelsen av kreativt potensial og vår kompromissløse forsoning av kunstnerisk og akademisk frihet.

Steder

Wien

Address
Universität für angewandte Kunst Wien
Oskar-Kokoschka-Platz 2

A-1010 Wien, Wien, Østerrike