Universitat Europea

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet

EUniv er en privat institusjon for høyere utdanning i fyrstedømmet Andorra som er autorisert av sin regjering i samsvar med Andorran universitetslov, for å undervise i offisielle bachelor-, master- og doktorgradsstudier.

EUniv er et privat universitet forpliktet til å fremme Andorras økonomiske og sosiale utvikling, dens internasjonalisering og spesielt språk og kultur.

Fyrstendømmet Andorra har vært en del av det europeiske området for høyere utdanning (EHEA) siden Berlin-konferansen (2003), og følgelig er alle statstitlene på universitetssystemet sitt fullt tilpasset kravene til struktureringsnivåer, intern garanti for kvalitet, åpenhet og anerkjennelse av europeiske titler.

andorra, mountains, summer

engasjement

Studentene på nettstudier er preget av at de har en profil av en person i yrkesaktiv alder og med familie- og samfunnsansvar, en virkelighet som ikke kan ignoreres av noe opplæringsforslag uten å falle i tydelig uredelighet.

Disse menneskene, i sitt faglige miljø, får vanligvis spesialisert videreutdanning, normalt knyttet til deres arbeidsfelt. Men de får denne opplæringen vanligvis i rekkefølge, og bare veldig eksepsjonelt samtidig. På den annen side, når de går inn på universitetshøyre utdanning, har de plikt til å delta på fire eller fem forskjellige fag, både i ansikt til ansikt og virtuell undervisningsmodalitet.

Dette kravet, så tydelig ufølsomt med hensyn til profilen deres, forklarer det høye frafallet som hele denne gruppen presenterer når den har til hensikt å komme videre i høyere utdanning.

Hos eUniv forstår vi at denne likegyldigheten er urettferdig, og av denne grunn studerer studentene fagene til studiene etter hverandre, i rekkefølge, uten plikt til samtidig å delta i to eller flere fag. Dette er universitetets forpliktelse overfor studentene, men også sammenheng i opplæringsprosessen og dens logiske rekkefølge for overføring av kunnskap og ferdigheter.

fleksibilitet

Den tradisjonelle akademiske organisasjonen på kurs og semestre er perfekt for en viss type student, men for andre er det en uoverkommelig hindring for tilgang.

Læringsorganiseringen av eUniv- studier er preget av fleksibiliteten, som umiddelbart blir bekreftet med tilgangssystemet: studenter kan gå inn i studiene i en av studieårets fem samtaler, og de gjør det alltid etter den logiske rekkefølgen av undervisning i fagene som er forutsatt i studieplanen.

Studentene kan starte studiene for det første emnet i studiet når tilgjengeligheten er klar. Når de er startet, kan de bli avbrutt og starte på nytt, slik det passer for studentene, og vite at de kan være med på neste skolemåned for å ta det tilsvarende faget uten fordommer, verken akademiske eller økonomiske.

Alle ordinære fag har den samme faglige belastningen på 12 studiepoeng. Denne belastningen innebærer en dedikasjon på åtte uker, og i løpet av denne perioden fokuserer studentene utelukkende på å gjennomføre opplæringsaktivitetene som tilbys i faget de studerer: å lese de teoretiske tekstene og gjennomføre de praktiske øvelsene, med tilhørende egenevalueringer, for hver tematiske enhet, utdyping av fagets faglige arbeid, som kan være individuell eller i gruppe, og deltakelse i de påfølgende samtalene i diskusjonsforumet til emnet.

innovasjon

Universitetsopplæringsaktiviteter blir "virkelig virtuelle" på eUniv . Alle treningsaktivitetene som foregår i tradisjonelle klasserom, har sin tilsvarende overføring til de virtuelle klasserommene til eUniv.

Hvert emne i et program er delt inn i enheter og disse er på sin side strukturert rundt teoretisk og praktisk innhold og aktiviteter. Det teoretiske innholdet tilbyr også en grundig referansetekst. De praktiske aktivitetene utvikles gjennom et bredt spekter av praktiske saker, hver med sin egen evaluering. Aktivitetene bestilles fra papirer og fora for hvert emne. Forumet er en samarbeidsaktivitet som gjennomføres blant alle elevene og lærerne.

Studentene har også andre nyttige ressurser til rådighet i læringsprosessen, for eksempel: det virtuelle biblioteket, egenvurderingsprøve og forklarende videoer laget av spesialister i faget. Disse audiovisuelle fremhever de grunnleggende søylene i hver enhet, i tillegg til andre emner av interesse, og utvikler tilnærmingen for å løse hver av de praktiske sakene i hvert fag.

137271_pexels-photo-1438081.jpeg

studier

EUniv tilbyr andorranske (offisielle) universitetsgrader på bachelor-, master- og doktorgradsnivå, alt anerkjent i det europeiske området for høyere utdanning.

Universitetssentre

EUniv er organisert faglig i tre sentre: F. Layret University College for Bachelors and Masters, JH Newman Doctoral School og School of Classical Language.

forskning

Forskning ved universitetet er koordinert av Feedback Institute of Applied Research og er utviklet fra forskerlinjer knyttet til doktorgradsstudiet og ledet av de forskjellige spesialiserte stolene.

Steder

Andorra la Vella

Address
Avinguda Meritxell, 30
AD500 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: