VATEL Andorra

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bachelor i International Hotel Management, er i gang i fyrstedømmet Andorra.
Andorra er et lite europeisk land som ligger i det sørvestlige Europa i Pyreneene mellom Spania og Frankrike, bare 190 km fra Barcelona.
Det er den andre sikreste land i verden som har flere solrike dager for å nyte snøen sesongen.
Med en økonomi basert hovedsakelig på turisme økonomi og inntil nylig skatteparadis, er fokusert på turisme og snø fjellet, handel og store idretts- og kulturarrangementer Konstituert selvstendig stat, juridiske, demokratisk og sosial som styreform er parlamentarisk co-fyrstedømmet.
Dens territorium er organisert i syv prestegjeld med en samlet befolkning på 78,014 innbyggere. Hovedstaden er Andorra la Vella.

Sitt politiske system er et parlamentarisk demokrati. Det offisielle språket er katalansk som bor sammen med den spanske og i mindre grad fransk og portugisisk.

Lærerteam Vatel Det består av aktive fagfolk av hotell- og reiselivsbransjen, er den eneste måten vi kan sikre at våre elever utvikler sine kunnskaper og ferdigheter i henhold til behovene til sektoren i dag.

Vatel tilbyr deg personlig oppmerksomhet gjennom hele studieperioden og små arbeidsgrupper. opplæring Vatel Andorra Det er utført i svært eksklusive klasserom, maks 30 elever per klasse.

Til hvem det måtte angå:

  • Elever
  • II studenter College (Yrkes)
  • Studenter fra Institutt for turisme og gjestfrihet.
  • studenter
  • fremtidige fagfolk i Tourism Management and Hotel

Hva du opp:

Denne treningen forbereder deg faglig og personlig for å bli en leder og direktør for International Hotel and Tourism sektor selskaper.
Programmene som tilbys kan dekke opplæringsbehov i den internasjonale hotellbransjen og turisme, tilpasset de nye kravene og kravene til sektoren.

Pensum Bachelor i International Hotel Management i Spania, Barcelona, ​​Andorra The Bachelor i International Hospitality Management undervist ved International Business School Hotel & Tourism Management Vatel, gir deg en kvalifisert og prestisjefylt trening for å bli en god profesjonell ledelse område i hotellbransjen og internasjonal turisme.

Bachelor undervist i Andorra vil vare i tre år og vil bli holdt fjorten måneder med praksis rundt om i verden (fortrinnsvis i land for å forbedre fremmedspråk: engelsk, tysk, kinesisk, spansk, etc).

Det andre året har vi et utvekslingsprogram (Marco Polo) der studenten kan gjennomføre sine studier og praksis i noen av de andre 40 skoler Vatel verden spredt over hele Asia, Amerika, Europa og Afrika.
Med dette utvekslingsåret kan studentene oppdage et nytt land, å tilpasse seg en ny kultur og styre et ekstra fremmedspråk.
Vatel Det gir en metodikk som kombinerer faglig opplæring med arbeid plasseringer i det første året, slik at våre studenter etter endt utdanning er fullt tilpasset de nye kravene og kravene til en sektor stadig voksende og stadig mer konkurransedyktig.

De tre sentrale deler av vår pedagogiske modellen: spesialisering, marked tilpasningsdyktighet, og utvikling av kunnskap og ferdigheter i et globalt miljø.

Steder

Andorra la Vella

Address
Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Frankrike

Madrid

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania