University of Belgrano

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

1

Historie og Current

kort historikk

Universitetet i Belgrano ble opprettet av Doctor Avelino Porto 11. september 1964 i samsvar med lov nr 14557 vedtatt i 1958, som regulerte drift av private universiteter i Argentina.

At loven uttalte:

  • At private universiteter ble etablert som enheter non-profit, og
  • Før nå endelig tillatelse til å drive, må bestå en komplett syklus av studier for yrker studert i etableringen også kreditert et tilfredsstillende faglig kvalitet.

Foreløpig de private universitetene styres av Law 24521, utstedt 20. juli 1995, som opprettholder de forpliktelser som er nevnt og også uttrykkelig gir:

  • Faglig og institusjonell autonomi.
  • Forekomster av selvevaluering og ekstern evaluering, sistnevnte til den nasjonale kommisjonen for universitetet evaluering og akkreditering (CoNEAU) eller ved private etater evaluering og akkreditering anerkjent av departementet for kultur og utdanning gjennomført.

Dens første hovedkvarter var i Sucre og Cramer, i det som på den tiden var kjent som "Town of Belgrano". Det startet sin virksomhet med 90 elever, 28 lærere og en ansatt.

Konsultasjonene utført av departementet for kultur og utdanning ved National Academies i de respektive disipliner undervist ved universitetet og de ledende eksperter på hvert bestemt at 26. januar 1970 President of the Nation gis til Universitetet i Belgrano den definitive tillatelse til å drive.

Sin første strukturen ble organisert i fire fakulteter: Juridiske og samfunnsfag, humaniora, økonomi og arkitektur.

Foreløpig Universitetet i Belgrano har fakultetene av arkitektur og planlegging, jus og samfunnsvitenskap, økonomi, humaniora, Engineering, Information Technology, landbruksvitenskap, språk og Foreign Studies, helsefag, naturvitenskap og Studier avstand; og fire graduate faglige enheter: School of Graduate Studies, Graduate School of Business, Graduate School of Law og Institutt for Graduate Studies og videreutdanning.

Grunnprinsipper prinsipper~~POS=HEADCOMP

Fem prinsipper styrer universitetet livet på institusjonen siden oppstarten:

  1. Autonomy: full uavhengighet fra politiske, forretnings, religiøse eller kulturelle grupper. Læreplaner riktignok underlagt godkjenning av departementet for kultur og utdanning er et resultat av refleksjon, nasjonal og internasjonal erfaring og samhandling i samfunnet;
  2. Pluralisme: faglig, politisk og religiøst. Universitetet krever bare hensynet til faglig standarder sameksistens, respekt for sine prinsipper og intellektuell rigor i behandlingen av alle fag;
  3. Økumenikk: universitetssamfunnet er hjem til alle religiøse tro og avviser diskriminering i denne forbindelse;
  4. Republikanisme: Universitet livredning system som er basert utelukkende på Grunnloven og de ​​ideene som støtter det ;
  5. Sosiale gjensidig avhengighet har som mål å generere koblinger som integrerer institusjonen med den produktive sektoren spesielt og samfunnet generelt.

Universitetet i Belgrano og internasjonale studenter

Økonomiske, kulturelle, vitenskapelige og selv sports globalisering er et udiskutabelt faktum at vår tid gir en særegen profil. I Argentina, har Universitetet i Belgrano vært en pioner i å oppmuntre og fremme internasjonal mobilitet av studenter.

Vi har over ett hundre og sytti internasjonale mobilitetsavtaler med universiteter i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Oseania. Vi fikk mer enn 2500 studenter per år. På denne måten, Universitetet i Belgrano sikre en konkurransedyktig utdanning, passende til fremdriften av de viktigste akademiske sentre i verden.

Double Degree avtaler eller Academic Cooperation med anerkjente universiteter i Tyskland, Spania, Frankrike, Italia og USA kan få vitnemål eller høyere grad ved UB og i disse institusjonene.

Konsolidering og utvidelse av den latinamerikanske nettverk av universitetssamarbeid, der Universitetet i Belgrano har en fremtredende rolle, sier den økende projeksjon som institusjonen har i latinamerikansk sammenheng. Vårt program fra Argentina og Latin American Studies, som tilbyr et rikt utvalg av kurs i engelsk og spansk, er spesielt designet for internasjonale studenter.

For mer informasjon besøk nettsiden til internasjonale studenter fra UB.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: