Les den offisielle beskrivelsen

En internasjonal hotellopplæringsskole

Vatel-hovedkvarteret ligger på Paraguay Street i 1867, meter fra den emblematiske Santa Fe-avenyen og Rodriguez Peña-plassen, i sentrum av turist- og kulturaktivitetene i den argentinske hovedstaden, og tilbyr et bredt spekter av tilgang gjennom av t-bane, buss og tog nettverk.

119098_foto-ba-1-rtivut.jpg

Buenos Aires er den økonomiske, kulturelle og politiske hovedstaden i den argentinske republikken

Det anerkjennes over hele verden som kulturhovedstaden i Latin-Amerika med et bredt tilbud for enhver smak. Det er også byen som mottar det største antallet utenlandske studenter anslått til 25 000.

Hovedstaden har rundt 3 millioner innbyggere mens Greater Buenos Aires har 12 millioner innbyggere og et unikt hotelltilbud på kontinentet med nærvær av de viktigste internasjonale kjedene og med hotell anerkjent regionalt og over hele verden.

I gjennomsnitt er 30% av studentene våre av utenlandsk opprinnelse, fra mer enn 15 forskjellige land.

119099_foto-ba-2-gwse6w.jpg

Lærerstaben er dannet av anerkjente fagpersoner fra den argentinske hotellbransjen som gir ikke bare teoretisk kunnskap til studentene, men også erfaringskunnskap oppnådd takket være deres omfattende profesjonelle karriere.

Det er også viktig å understreke at vi i Vatel fremmer en veldig viktig kognitiv trening for personlig og profesjonell utvikling av studenter, og det er grunnen til ferdigheter som respekt, disiplin, kunnskap om å være og være og personlig presentasjon.

Internasjonalisering er et grunnleggende punkt i dannelsen av Vatel. Marco Polo-programmet, Best Innovation in a Academic Program, lar Vatel Buenos Aires-studenter studere sitt andre år ved et annet Vatel-institutt i verden. De er også en del av et nettverk som ikke slutter å vokse, for tiden har Vatel-nettverket 9000 studenter og 35.000 nyutdannede i kontakt takket være VatelAlumni-portalen

Med en meget konkurransedyktig og aktuell akademisk plan tilbyr Vatel Argentina en dobbel argentinsk / fransk grad som garanterer en rask profesjonell innsetting:

  • Høyere grad i internasjonal hotelladministrasjon - MEC Argentina
  • Bachelorgrad i internasjonal hotelladministrasjon - Frankrike

Vår misjon: Forbered unge mennesker til å utvikle seg i den internasjonale gjestfriheten

Hvordan trene de nye generasjonene til å åpne seg for verden og lykkes i deres hotellkarriere innen gjestfrihet, turisme og luksusindustrien?

Vatel, et verdensledende undervisningskonsept siden opprettelsen for 35 år siden

I Vatel forbereder vi fremtidige ledere av det internasjonale hotellet og turismen.

Med mer enn 35 års erfaring mottar Vatel-campusene i verden 7000 studenter som studerer internasjonale hotell med samme filosofi basert på å bruke på hotell det de lærer i klasserommet.

Å studere hotell: suksessen til de 29 000 nyutdannede vi kaller Vatéliens demonstreres av deres arbeidsutvikling i de mest prestisjefylte hotellene i verden. Årlig statistikk viser at 80% av dem vil jobbe i den internasjonale hotellbransjen som daglig leder for hotell- eller hotellkjeder, driftsleder, avdelingsleder, kommersiell og salgssjef, markedsføring, menneskelige ressurser, økonomisjef, Avdelingsledere, mottak, mat og drikke, PR, arrangementorganisasjon ... De resterende 20% vil bli utviklet i andre sektorer av aktiviteter som luksusindustrien som søker denne kandidatprofilen.

Alle utgjør et dynamisk, solid og veldig nyttig nettverk både for studenten som søker en praksisplass og for den nyutdannede i søket etter en jobb i et land eller i en valgt by.

Som First World Group for opplæring i hotell- og reiselivsadministrasjon, tilbyr Vatel i dag alle betingelsene for å åpne seg for verden og lykkes i din profesjonelle karriere.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Vatel Argentina

Bachelor Degree i International Hotel Management-programmet er rettet mot kandidater som har bestått Baccalaureate-studiene og har som mål å trene fremtidige fagpersoner ... [+]

Studer internasjonal hotellstyring

Bachelor Degree i International Hotel Management-programmet er rettet mot kandidater som har bestått Baccalaureate-studiene og har som mål å trene fremtidige fagpersoner i Operational Management for enhver hotellavdeling. Varigheten av programmet er 3 år og det er kombinert med 16 måneders praksisplasser i tre til femstjerners hotell i Argentina og i verden. De tilegner seg på denne måten erfaringer relatert til virkeligheten i deres fremtidige yrke og utvikler ferdigheter for teamarbeid.

Opptakstester

Opptakstester er spesielt designet for å vurdere motivasjonsnivå, yrke, samt profilen som kreves for hotellstyringsprogrammet. Innholdet i opptaksprøvene inkluderer skriftlige engelsk- og logistikkprøver og et personlig intervju. Testene krever ingen forberedelser og favoriserer ikke noe spesielt utdanningssystem.... [-]

Argentina 1867, 1121
Mars 2020
Spansk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk