King's Own Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kongens egen Institute er et høyere nivå institusjon ligger sentralt i Sydney, Australia og tilbyr høy kvalitet akkreditert grad kurs i regnskap, forretninger, og TESOL (Teaching engelsk til minoritetsspråklige).

Oppkalt etter et regiment av den britiske hæren som konsernsjef & Dean var forbundet som utvekslingsoffiser, vedtar en lignende ånd og verdier med tradisjoner og et etablert rykte for sin anerkjent utvikling av vellykkede ledere Kongens egen Institute.

Vår initialer KOI har en annen betydning, som ordet "koi" i enkelte asiatiske språk er en vill karpe. Koi er energisk og kan svømme oppstrøms mot strømmen. Ifølge legenden om en koi lykkes i klatring fossen på et punkt som heter Dragon Gate på Yellow River det ville bli forvandlet til en drage. Dette viser utholdenhet i motgang og styrke av formål. På grunn av sin styrke og vilje til å overvinne hindringer, representerer koi mot og evnen til å oppnå høye mål.

Tilsvarende Kongens egen Institute (KOI) har som mål å være en anerkjent leder som en utdanning leverandør kjent for å pleie våre studenter til vellykkede karrierer. Opplevelsen av høyere utdanning reisen kan være like viktig som kvalifisering selv.

Steder

Sydney

Address
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: