Stott's College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Til tross for at Stott's College ble grunnlagt i 1883 (Før våre berømte Melbourne trikker og før 'The Big Australian', BHP), har den stått tidstesten og har utviklet seg de siste 134 årene som en Kvalitet privat utdanning leverandør, Utfordrer seg til å være relevant for å møte de stadig skiftende behovene til industri og studenter.

Stott sin Har levert VCE program Siden 2001, og i 2006 ble registrert og akkreditert som en Videregående utdanning å levere Undergraduate Programs in Business, Bachelor of Business Accounting og Bachelor i Business Community Services Management.

Stotts sekundære Er rangert som en imponerende 203rd av alle videregående skoler i delstaten Victoria. Vi er stolte av våre studenters prestasjoner.

God kvalitet lærere Er kritisk for akademisk suksess, og god undervisning handler så mye om omsorg og støtte. Våre akademiske ansatte gir god undervisning, og vi er seriøse om våre studenttjenester og rådgivning, både faglig og førstegangsrådgivning.

Stott sin Forblir tro mot sin tradisjon for arbeidsklare kandidater, og anerkjennelse utdanning har ansatt våre kandidater i regnskap, student tjenester og ledelse. Vi er stolte over å være en vellykket bedrift som driver forretningsprogrammer og tiltrekker seg bransjepartnerskap.

Stott's College Har begge FEE-HELP Status og VET FEE-HELP Status for å hjelpe våre studenter i lån til deres akademiske studie.

Stott sin Kvalifiserer også for Viktoriansk ferdigheter finansiering for sertifikat og diplom kurs For kursene som kvalifiserer og for studenter som er kvalifisert.

Stott's College Oppfyller strenge kvalitetssikringsstandarder i administrasjon, levering, bemanning, fasiliteter, markedsføring og økonomistyring. Stott's CollegeS operasjoner er regulert av Tertiary Education Quality and Standards Agency, Jo Australsk kompetanse og kvalitetsbyrå, Og Victorian Registration and Qualifications Authority.

Steder

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss