University of Canberra

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Canberra har en rekke stipendier tilgjengelig for internasjonale studenter.

Alt gjelder deg

University of Canberra er et pulserende regjerings universitet hvor fremtiden din er det som betyr mest. Vi er anerkjent internasjonalt, rangert i de 100 beste universitetene i verden og har store planer for fremtiden.

Vi fokuserer ikke bare på teorien om ting, vi liker å lære våre studenter på den måten de ville jobbe med. Det er det vi kaller arbeidsintegrert læring, og det er en stor grunn at våre studenter er svært ettertraktede og blant de høyest betalte og mest ansattes i Australia.

Våre kurs

Med over 300 bachelor-, forsker- og forskningsgrader som strekker seg over 28 brede studieområder, er det sikkert å være en karrierebane som passer deg på UC.

Våre studieområder inkluderer:

 • Regnskap og ledelse
 • Byggemiljø og design
 • Kommunikasjon og media
 • Kreativ og kulturell praksis
 • utdanning
 • Regjeringen og politikken
 • Helse og sport
 • Lov og rettferdighet
 • Engineering, IT og Data
 • Vitenskap

Litt om oss

University of Canberra grunnlagt som et universitet i 1990, og har fått et rykte for å produsere noen av landets mest ansettelsesfulle kandidater. Våre studenter er i høy etterspørsel med arbeidsgivere over hele Australia og rundt om i verden.

Vi har et mangfoldig fellesskap på over 17 500 studenter, 2.500 ansatte og 78.000 alumni i over 105 land.

Kun 10 minutter fra Canberra CBD og bare fem minutter fra Belconnen sentrum, ligger Bruce campus på 120 hektar pittoresk innfødt bushland.

Vår campus livsstil dreier seg om våre kaffebarer, restauranter, barer, salonger og plener. Det er en rekke profesjonelle og sosiale klubber og samfunn og idrettslag å delta i, samt regelmessige sosiale arrangementer. Vi er også hjemmet til ACT Brumbies, WNBL Canberra Capitals og en rekke profesjonelle og elite idrettsutøvere.

Universitetet har nylig signert kontrakter for å tillate over 2 milliarder kroner av investering på campus, inkludert et teknologihav og helseområde med vårt eget offentlige sykehus. Så kom og studere på et helt nyskapende universitet som skriver sin egen historie.

Kan ikke komme til Canberra? Se på kursene som er tilgjengelige fra våre partnere i Melbourne, Sydney og Queensland.

Hvorfor UC?

 1. Universitetet er basert i Canberra, hovedstaden i Australia og sete til Australias føderale regjering og parlament.
 2. University of Canberra har blitt kåret til blant verdens "Topp 100 unge universiteter" i den prestisjetunge 2017 Times Higher Education (THE) Young University Rankings.
 3. University of Canberra er rangert i de prestisjetunge "Top 100-universitetene under 50 år" i 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. Våre grader fokuserer på å utvikle ferdigheter for den virkelige verden, med vekt på "arbeidsintegrert læring" på tvers av læreplanen.
 5. Fleksible Pathways er tilgjengelige for universitetet gjennom University of Canberra College.
 6. UCs utdannede sysselsettingsgrad er 90 prosent (over det nasjonale universitetsmed gjennomsnittet på 89%).
 7. UC-kandidaters startlønn på tvers av alle studieområder er i gjennomsnitt $ 58 000 per år (over det nasjonale universitets gjennomsnittet på $ 56 000).
 8. UC har alt - studieavgift er moderat, klassestørrelser er små, faglige standarder er høye og våre grader blir respektert over hele verden.

Steder

Canberra

Address
Locked Bag 1,
University of Canberra

2601 Canberra, Australian Capital Territory, Australia