Nakhchivan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nakhchivan University ble etablert i 1999 av Justisdepartementet i Republikken Aserbajdsjan og startet sin virksomhet som høyere utdanningsinstitusjon. Universitetet er det eneste private universitetet utenfor hovedstaden i Aserbajdsjan, Baku.

Det er 4 fakulteter, 10 stoler og 6 sentre på universitetet. I dag er 81 lærere engasjert i opplæring om 1000 studenter. Blant dem er det medlemmer av ANAS, vitenskapslærere, professorer, forelesere.

I akademisk år 2016-2017 blir bachelorgrad i 15 spesialiteter og mastergrad i 6 spesialiteter undervist på universitetet.

Universitetet har en rik teknisk og teknisk base. En praktfull universitetscampus bestående av 7 bygninger og hjelpemuligheter er bygget. Det er undervisningsbygg som er perfekt arkitektonisk og pedagogisk utviklet, med smakfullt utformet foredrag og studierom, hytter og sentre. De nyeste modifikasjonsteknologiene brukes i treningsprosessen.

Det er et digitalt bibliotek, et vitenskapelig bibliotek med et stort bokfond, et pent idrettsanlegg og en konferansesal, en moderne sovesal med alle fasiliteter og et tre-etasjes sosialtjenestesenter.

Universitetet samarbeider med 51 universiteter i verden. Det er medlem av tre internasjonale utdanningsorganisasjoner. Universitetet deltar i internasjonale programmer og prosjekter.

"Nakhchivan" Universitetet er en prestisjetunge utdanningsinstitusjon med et unikt sted blant universiteter i Aserbajdsjan. Hovedmålet som vi har satt er å trene høyt kvalifisert personell for å sikre vår uavhengighet, beskytte landets integritet, oppnå nasjonale verdier og jobbe med utviklede land.

Mulighetene ved universitetet, som har en seriøs utdanningsstruktur, er nøkkelen til å nå dette målet. Disse mulighetene inkluderer statlig omsorg som tilbys til universitetet, den høye faglige disiplinen, faglig faglig bemanning av fakultetets medlemmer, tilgjengeligheten av høy faglige interesser i studentene, tilrettelegging av utdanningsprosessen med de nyeste IKT, og så videre. kan vises. Det universitetsbaserte kredittsystemet har ført til økt utdanningskvalitet, bruk av IKT og læring av fremmedspråk. Vi anser våre studenter å være aktive i samfunnets samfunnsøkonomiske liv, og representerer vår verdighet i vårt land og vår nasjon i mange land, som vår største prestasjon.

Steder

Nakhchivan

Address
Babak avenue, 1, Nakhchivan, Azerbaiyán
Nakhchivan, Nakhchivan autonome republikk, Aserbajdsjan

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss