Canadian University of Bangladesh

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Canadian University of Bangladesh (CUB) er et nytt universitet. Ja, det er nyetablert (januar 2016), men det er også en helt ny type universitet, også. Hva gjør kanadiske universitetet unikt? Det applikasjon basert. Det betyr at "vi lærer ved å demonstrere; vi lære ved å gjøre ". Vår tilnærming til utdanning, i så måte, følger veldig mye det nordamerikanske modell.

Det sikrer levering av universitetsutdanning til de høyeste kanadiske standarder ... uten å faktisk gå dit. Dette betyr at kanadiske University of Bangladesh er i stand til å gi et førsteklasses, søknadsbasert utdanning til en rimelig pris.

På grunn av Bangladesh fosser økonomi og stabil påvirkning av sitt lederskap; landet, i dag, er en øy av økonomisk velstand og politisk stabilitet i et hav av global usikkerhet. Det er høye nivåer av vekst og bærekraftig utvikling er et eksempel for verden. Den Canadian University of Bangladesh er svært opptatt av å oppfylle sitt ansvar for å produsere verdensklasse ledere og dyktige fagfolk som kreves for å sikre suksess og velstand i landet.

Steder

Dhaka

Canadian University Of Bangladesh

Address
Plot: 99 Block: C Road:11, Banani
Dhaka-1213

Dhaka, Dhaka divisjon, Bangladesh
Telefon
+880 1707-070280