Les den offisielle beskrivelsen

110624_foto1.jpg

Drømmer du om en internasjonal karriere i virksomheten? Er du ivrig etter å utvide din horisont og gå utenfor din komfortsone? Hvorfor ikke starte din karriere i Ghent, hjertet av Europa ? Verden er din lekeplass med en grad i engelsk bachelor programmer fra Artevelde University of Applied Sciences . Vi tilbyr to bachelorer i virksomheten: International Office Management eller International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , medlem av Ghent Universitetsforeningen (AU GENT), er en av Flanderns største høyskoler (13.000 studenter. Ghent ligger i Flandern og ligger kun 30 minutter fra Brussel, Antwerpen, Brugge, kysten, Frankrike og Holland Med sine 70 000 studenter er Ghent den største studentbyen i Belgia. Universitets- og høgskolens campus er spredt over hele byen , noe som gir deg en god atmosfære. Det er umulig å forestille deg Gent uten at studentene sykler. å tilby et bredt spekter av studiemuligheter . Gent har alt: levende, uteliv, førsteklasses utdanning og mange fritidsaktiviteter.110622_foto2.jpg

Videre stimulerer Artevelde University of Applied Sciences utgående personale og studentmobilitet og hilser de internasjonale studenter og ansatte velkommen . Endelig tilbyr Artevelde University of Applied Sciences utover de vanlige studieprogrammene to internasjonale bachelorprogrammer på engelsk med tydelig vekt på tverrfaglighet. Vi tilbyr også muligheten til å følge nederlandske språkkurs for å sikre en vellykket integrasjon som utenlandsk student.

Høgskolen utdanner fagfolk hvis kreativitet, nyskapende tenkning og sans for entreprenørskap krysser grenser. Å studere ved Artevelde University of Applied Sciences , kjent for sine fremragende studentorienterte tjenester, utdanning og veiledning, vil helt sikkert leve opp til dine forventninger, samt de attraktive sosiale, kulturelle og turistiske aktivitetene Ghent har å tilby.110628_foto3.jpg

5 grunner til å studere virksomhet i Ghent, Belgia!

  1. Når du studerer virksomhet i Belgia, starter du karrieren din i hjertet av Europa . Mange globale organisasjoner har sitt hovedkontor i Belgia, og også EU og NATO ligger her.
  2. Du vil ikke bare oppdage Belgia under ditt internasjonale opphold: store europeiske byer som Paris, London, Berlin, Amsterdam er bare noen få timer unna.
  3. Gent er en av de største studentbyene i Belgia. Universitets- og høgskolens campus er spredt over den historiske byen.
  4. Ghent er en unik kulturell og historisk by . Den kombinerer middelalderske storhet med kulturell attraksjon, med sine viktige musikk- og filmfestivaler, samt den varierte teater- og forestillingsscenen.
  5. Språket i Ghent er nederlandsk, men belgene er veldig flerspråklige. Med tre offisielle språk i Belgia, finner du det lett å snakke på engelsk, fransk og nederlandsk !
Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Nederlandsk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Artevelde University of Applied Sciences

Drømmer du om en internasjonal karriere? Er du ivrig etter å utvide din horisont? Kommer dine ambisjoner ut over landets grenser? Deretter blir vår bachelorgrad i Interna ... [+]

Drømmer du om en internasjonal karriere? Er du ivrig etter å utvide din horisont? Kommer dine ambisjoner ut over landets grenser? Så blir bachelorgrad i International Business Management din kopp te. Dette fulle treårige bachelorprogrammet er undervist på engelsk . Du har muligheter som junior manager i forbruksvarer, HR, salg, eksport, markedsføring, sosialt fortjeneste, økonomi, IT, etc. Bare velg!

Hvorfor Bachelor i International Business Management?Samarbeid med næringslivet blir ekte via bedriftsbesøk, gjestelesninger, internasjonale case-studier, erfarne forelesere, etc.Små klassegrupper vil sikre interaktivitet for fag der fokuset ligger på forretningsferdigheter og holdninger .Du får personlig coaching i TalentDette bachelorprogrammet er undervist helt på engelsk til en internasjonal gruppe studenter.Nyutdannede med internasjonalt tenkemåte og grundig kunnskap om engelsk er i høy etterspørsel av arbeidsgivere i disse dager.... [-]
Belgia Ghent
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Artevelde University of Applied Sciences

Har du en lidenskap for språk og mennesker? For alt som har å gjøre med den digitale verden? Ønsker du å utvide horisonter og gå utenfor din komfortsone? Verden er din le ... [+]

Er du lidenskapelig om språk og mennesker? Ønsker du å jobbe som kontorleder, prosjektleder, rekrutteringsansvarlig eller prosesskonsulent for et internasjonalt selskap , i ditt hjemland eller i utlandet? Det er alt innen rekkevidde med en grad i International Office Management !

Hvorfor Bachelor i International Office Management?Du vil ta kurs med en gruppe internasjonale studenter : en berikende opplevelse.Med tre praktikplasser, mange gjesteforelesninger, bedriftsbesøk, studiereiser i utlandet, internasjonalt orienterte saker, etc., kommer teorien til liv .Du lærer å kommunisere profesjonelt på engelsk og to andre fremmedspråk .

Du ønsker å jobbe i et internasjonalt firma eller i utlandet. Du kan ikke vente med å gå utenfor din komfortsone. Du har en lidenskap for språk, mennesker og administrerende prosjekter. Du vil være den som holder kontoret i gang. International Office Management vil hjelpe deg med å starte din karriere! Dette fulle treårige bachelorprogrammet er undervist helt på engelsk.... [-]

Belgia Ghent
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Artevelde University College Ghent

Address
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Ghent, Flanders, Belgia
Nettsted
Telefon
+32 9 234 70 00