Artevelde University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

110624_foto1.jpg

Drømmer du om en internasjonal karriere i virksomheten? Er du ivrig etter å utvide din horisont og gå utenfor din komfortsone? Hvorfor ikke starte din karriere i Ghent, hjertet av Europa ? Verden er din lekeplass med en grad i engelsk bachelor programmer fra Artevelde University of Applied Sciences . Vi tilbyr to bachelorer i virksomheten: International Office Management eller International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , medlem av Ghent Universitetsforeningen (AU GENT), er en av Flanderns største høyskoler (13.000 studenter. Ghent ligger i Flandern og ligger kun 30 minutter fra Brussel, Antwerpen, Brugge, kysten, Frankrike og Holland Med sine 70 000 studenter er Ghent den største studentbyen i Belgia. Universitets- og høgskolens campus er spredt over hele byen , noe som gir deg en god atmosfære. Det er umulig å forestille deg Gent uten at studentene sykler. å tilby et bredt spekter av studiemuligheter . Gent har alt: levende, uteliv, førsteklasses utdanning og mange fritidsaktiviteter.110622_foto2.jpg

Videre stimulerer Artevelde University of Applied Sciences utgående personale og studentmobilitet og hilser de internasjonale studenter og ansatte velkommen . Endelig tilbyr Artevelde University of Applied Sciences utover de vanlige studieprogrammene to internasjonale bachelorprogrammer på engelsk med tydelig vekt på tverrfaglighet. Vi tilbyr også muligheten til å følge nederlandske språkkurs for å sikre en vellykket integrasjon som utenlandsk student.

Høgskolen utdanner fagfolk hvis kreativitet, nyskapende tenkning og sans for entreprenørskap krysser grenser. Å studere ved Artevelde University of Applied Sciences , kjent for sine fremragende studentorienterte tjenester, utdanning og veiledning, vil helt sikkert leve opp til dine forventninger, samt de attraktive sosiale, kulturelle og turistiske aktivitetene Ghent har å tilby.110628_foto3.jpg

5 grunner til å studere virksomhet i Ghent, Belgia!

  1. Når du studerer virksomhet i Belgia, starter du karrieren din i hjertet av Europa . Mange globale organisasjoner har sitt hovedkontor i Belgia, og også EU og NATO ligger her.
  2. Du vil ikke bare oppdage Belgia under ditt internasjonale opphold: store europeiske byer som Paris, London, Berlin, Amsterdam er bare noen få timer unna.
  3. Gent er en av de største studentbyene i Belgia. Universitets- og høgskolens campus er spredt over den historiske byen.
  4. Ghent er en unik kulturell og historisk by . Den kombinerer middelalderske storhet med kulturell attraksjon, med sine viktige musikk- og filmfestivaler, samt den varierte teater- og forestillingsscenen.
  5. Språket i Ghent er nederlandsk, men belgene er veldig flerspråklige. Med tre offisielle språk i Belgia, finner du det lett å snakke på engelsk, fransk og nederlandsk !

Steder

Gent

Address
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Gent, Flandern, Belgia
Telefon
+32 9 234 70 00

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss